Bestel eenvoudig en snel
Korte levertijden
Wij leveren alleen A-merken
Levering op rekening
Klantenservice 033-4333595

Stompkaars 80/58 Ultra violet

Productnummer:
103614060154
EAN: 8717847131294
Branduren:
15 uur

Direct beschikbaar, levertijd 2 - 4 dagen

De Bolsius stompkaars in paars is 8cm hoog en brandt wel 17 uur. De kaarsen roeten niet en er ontstaat geen walm of rook wanneer je de kaarsen brandt. De stompkaarsen van Bolsius houden hun vorm en het katoenen lontje, ook wel kaarsenpit genoemd, is zo gevlochten dat je altijd een stabiele vlam hebt. 

Kies voor verrassend paars! Een heldere frisse tint die opvalt en waarmee je vrolijkheid en energie in huis haalt.
Eigenschappen "Stompkaars 80/58 Ultra violet"
Branduren: 15
Breedte: 58mm
Hoogte: 80mm
Kleur: Ultra Violet
Seizoen: Jaarrond
Stompkaars 120/58 Ultra violet
De Bolsius stompkaars in paars is 12cm hoog en brandt wel 33 uur. De kaarsen roeten niet en er ontstaat geen walm of rook wanneer je de kaarsen brandt. De stompkaarsen van Bolsius houden hun vorm en het katoenen lontje, ook wel kaarsenpit genoemd, is zo gevlochten dat je altijd een stabiele vlam hebt. Kies voor verrassend paars! Een heldere frisse tint die opvalt en waarmee je vrolijkheid en energie in huis haalt.

Per omdoos van 10 stuk(s)

Stompkaars 130/68 Ultra violet
De Bolsius stompkaars in paars is 13cm hoog en brandt wel 43 uur. De kaarsen roeten niet en er ontstaat geen walm of rook wanneer je de kaarsen brandt. De stompkaarsen van Bolsius houden hun vorm en het katoenen lontje, ook wel kaarsenpit genoemd, is zo gevlochten dat je altijd een stabiele vlam hebt. Kies voor verrassend paars! Een heldere frisse tint die opvalt en waarmee je vrolijkheid en energie in huis haalt.

Per omdoos van 8 stuk(s)

Stompkaars 150/58 Ultra violet
De Bolsius stompkaars in paars is 15cm hoog en brandt wel 42 uur. De kaarsen roeten niet en er ontstaat geen walm of rook wanneer je de kaarsen brandt. De stompkaarsen van Bolsius houden hun vorm en het katoenen lontje, ook wel kaarsenpit genoemd, is zo gevlochten dat je altijd een stabiele vlam hebt. Kies voor verrassend paars! Een heldere frisse tint die opvalt en waarmee je vrolijkheid en energie in huis haalt.

Per omdoos van 10 stuk(s)

Stompkaars 200/68 Ultra violet
De Bolsius stompkaars in paars is 20cm hoog en brandt wel 75 uur. De kaarsen roeten niet en er ontstaat geen walm of rook wanneer je de kaarsen brandt. De stompkaarsen van Bolsius houden hun vorm en het katoenen lontje, ook wel kaarsenpit genoemd, is zo gevlochten dat je altijd een stabiele vlam hebt. Kies voor verrassend paars! Een heldere frisse tint die opvalt en waarmee je vrolijkheid en energie in huis haalt.

Per omdoos van 8 stuk(s)

Stompkaars 80/48 Ultra violet
De Bolsius stompkaars in paars is 8cm hoog en brandt wel 15 uur. De kaarsen roeten niet en er ontstaat geen walm of rook wanneer je de kaarsen brandt. De stompkaarsen van Bolsius houden hun vorm en het katoenen lontje, ook wel kaarsenpit genoemd, is zo gevlochten dat je altijd een stabiele vlam hebt. Kies voor verrassend paars! Een heldere frisse tint die opvalt en waarmee je vrolijkheid en energie in huis haalt.

Per omdoos van 15 stuk(s)

Stompkaars 80/58 Ultra violet
De Bolsius stompkaars in paars is 8cm hoog en brandt wel 17 uur. De kaarsen roeten niet en er ontstaat geen walm of rook wanneer je de kaarsen brandt. De stompkaarsen van Bolsius houden hun vorm en het katoenen lontje, ook wel kaarsenpit genoemd, is zo gevlochten dat je altijd een stabiele vlam hebt. Kies voor verrassend paars! Een heldere frisse tint die opvalt en waarmee je vrolijkheid en energie in huis haalt.

Per omdoos van 10 stuk(s)

Stompkaars 80/58 Fuchsia
De Bolsius stompkaars in roze is 8cm hoog en brandt wel 17 uur. De kaarsen roeten niet en er ontstaat geen walm of rook wanneer je de kaarsen brandt. De stompkaarsen van Bolsius houden hun vorm en het katoenen lontje, ook wel kaarsenpit genoemd, is zo gevlochten dat je altijd een stabiele vlam hebt. Deze frisse fuchsiaroze tint doet je denken aan zomerse bloesem. Een kleur die je interieur helemaal opfleurt!

Per omdoos van 10 stuk(s)

Stompkaars 80/58 Geel
De Bolsius stompkaars in geel is 8cm hoog en brandt wel 17 uur. De kaarsen roeten niet en er ontstaat geen walm of rook wanneer je de kaarsen brandt. De stompkaarsen van Bolsius houden hun vorm en het katoenen lontje, ook wel kaarsenpit genoemd, is zo gevlochten dat je altijd een stabiele vlam hebt. Geniet van de warme kleur van de zon! Met zomers en fris geel geef je je interieur direct een vrolijke touch.

Per omdoos van 10 stuk(s)

Stompkaars 80/58 Ivoor
De Bolsius stompkaars in ivoor is 8cm hoog en brandt wel 17 uur. De kaarsen roeten niet en er ontstaat geen walm of rook wanneer je de kaarsen brandt. De stompkaarsen van Bolsius houden hun vorm en het katoenen lontje, ook wel kaarsenpit genoemd, is zo gevlochten dat je altijd een stabiele vlam hebt.De ivoorwitte kleur van deze kaars is elegant en nét niet wit. Deze kleur past in elk interieur en deze witte kaars is perfect met alle andere kleuren te combineren.

Per omdoos van 10 stuk(s)

Stompkaars 80/58 Kastanjebruin
De Bolsius stompkaars in bruin is 8cm hoog en brandt wel 17 uur. De kaarsen roeten niet en er ontstaat geen walm of rook wanneer je de kaarsen brandt. De stompkaarsen van Bolsius houden hun vorm en het katoenen lontje, ook wel kaarsenpit genoemd, is zo gevlochten dat je altijd een stabiele vlam hebt. Deze donkere bruintint is trendy en warm. Mix en match deze kleur met een van de andere natuurlijke tinten uit de collectie van Bolsius en creëer een warme sfeer in jouw huis.

Per omdoos van 10 stuk(s)

Stompkaars 80/58 Korenbloem blauw
De Bolsius stompkaars in blauw is 8cm hoog en brandt wel 17 uur. De kaarsen roeten niet en er ontstaat geen walm of rook wanneer je de kaarsen brandt. De stompkaarsen van Bolsius houden hun vorm en het katoenen lontje, ook wel kaarsenpit genoemd, is zo gevlochten dat je altijd een stabiele vlam hebt.De kleur van bloeiende korenbloemen in de zomer. Deze frisse en natuurlijke kleur is prachtig!

Per omdoos van 10 stuk(s)

Stompkaars 80/58 Lemon
De Bolsius stompkaars in groen is 8cm hoog en brandt wel 17 uur. De kaarsen roeten niet en er ontstaat geen walm of rook wanneer je de kaarsen brandt. De stompkaarsen van Bolsius houden hun vorm en het katoenen lontje, ook wel kaarsenpit genoemd, is zo gevlochten dat je altijd een stabiele vlam hebt. Groen staat voor balans en rust. Deze frisgroene matte tint heeft de intense kleur van verse limoen.

Per omdoos van 10 stuk(s)

Stompkaars 80/58 Mango
De Bolsius stompkaars in oranje is 8cm hoog en brandt wel 17 uur. De kaarsen roeten niet en er ontstaat geen walm of rook wanneer je de kaarsen brandt. De stompkaarsen van Bolsius houden hun vorm en het katoenen lontje, ook wel kaarsenpit genoemd, is zo gevlochten dat je altijd een stabiele vlam hebt. Oranje zoals de frisse kleur van sappige mango! Een verrassende vrolijke kleur die opvalt in jouw interieur.

Per omdoos van 10 stuk(s)

Stompkaars 80/58 Rood
De Bolsius stompkaars in rood is 8cm hoog en brandt wel 17 uur. De kaarsen roeten niet en er ontstaat geen walm of rook wanneer je de kaarsen brandt. De stompkaarsen van Bolsius houden hun vorm en het katoenen lontje, ook wel kaarsenpit genoemd, is zo gevlochten dat je altijd een stabiele vlam hebt. Een absolute en tijdloze klassieker die altijd mooi is: felrood is verleidelijk en sensueel!

Per omdoos van 10 stuk(s)

Stompkaars 80/58 Ultra violet
De Bolsius stompkaars in paars is 8cm hoog en brandt wel 17 uur. De kaarsen roeten niet en er ontstaat geen walm of rook wanneer je de kaarsen brandt. De stompkaarsen van Bolsius houden hun vorm en het katoenen lontje, ook wel kaarsenpit genoemd, is zo gevlochten dat je altijd een stabiele vlam hebt. Kies voor verrassend paars! Een heldere frisse tint die opvalt en waarmee je vrolijkheid en energie in huis haalt.

Per omdoos van 10 stuk(s)

Stompkaars 80/58 Warm grijs
De Bolsius stompkaars in grijs is 8cm hoog en brandt wel 17 uur. De kaarsen roeten niet en er ontstaat geen walm of rook wanneer je de kaarsen brandt. De stompkaarsen van Bolsius houden hun vorm en het katoenen lontje, ook wel kaarsenpit genoemd, is zo gevlochten dat je altijd een stabiele vlam hebt. Grijs is een prachtige natuurtint en mooi neutraal van kleur. De perfecte basic die overal bij past.

Per omdoos van 10 stuk(s)

Stompkaars 80/58 Wijnrood
De Bolsius stompkaars in bordeaux is 8cm hoog en brandt wel 17 uur. De kaarsen roeten niet en er ontstaat geen walm of rook wanneer je de kaarsen brandt. De stompkaarsen van Bolsius houden hun vorm en het katoenen lontje, ook wel kaarsenpit genoemd, is zo gevlochten dat je altijd een stabiele vlam hebt. Chique bordeauxrood zoals de kleur van fluweel! Deze mooie diepe roodtint verwarmt je interieur.

Per omdoos van 10 stuk(s)

Stompkaars 80/58 Wit
De Bolsius stompkaars in wit is 8cm hoog en brandt wel 17 uur. De kaarsen roeten niet en er ontstaat geen walm of rook wanneer je de kaarsen brandt. De stompkaarsen van Bolsius houden hun vorm en het katoenen lontje, ook wel kaarsenpit genoemd, is zo gevlochten dat je altijd een stabiele vlam hebt. De heldere witte kleur van deze kaars geeft je interieur een fris accent en is een fijne tijdloze tint, waardoor deze mooi met alle andere kleuren uit de collectie kaarsen van Bolsius combineert.

Per omdoos van 10 stuk(s)