Bestel eenvoudig en snel
Korte levertijden
Wij leveren alleen A-merken
Levering op rekening
Klantenservice 033-4333595

Geurkaars in vaas H23cm Beige

Productnummer:
BO5448
EAN: 3664944224129

Direct beschikbaar, levertijd 2 - 4 dagen

Decoratief en subtiel geparfumeerd, deze kaars is ideaal om uw huis te stylen en een heerlijke geur te geven.

Geurkaars in keramieke houder H10,5cm
Geurkaars in keramieke houder H10,5cmLaat je verleiden door de zoete geur van deze kaars met een ultra trendy look! Decoratie en ontspanning gegarandeerd!Deze geurkaars wordt geleverd in een omdoos van 12 stuks verdeeld over twee uitvoeringen/kleuren.

Per omdoos van 12 stuk(s)

Geurkaarsen Jaipur set 12 stuks in geschenkbox
Geurkaarsen Jaipur set 12 stuks in geschenkbox Heb je goede herinneringen aan je reizen in India? Laat je verleiden door de zoete geur van deze 12 kaarsen met een etnisch patroon! U zult de charme en geur van deze kaarsjes niet kunnen weerstaan.

Per omdoos van 6 stuk(s)

Geurkaars in glas met tekst 9,2x7,5cm
Geurkaars in glas met tekst 9,2x7,5cmLaat je meeslepen door het design en de mooie boodschap van deze kaars.Deze geurkaars wordt geleverd in een omdoos van 12 stuks verdeeld over 4 verschillende kleuren.

Per omdoos van 12 stuk(s)

Set 3 geurkaarsen op plank
Set 3 geurkaarsen op plankCreëer een zen en zachte noot in huis met deze 3 kaarsen! Set is inclusief houten onderzetter.

Per omdoos van 12 stuk(s)

Authentieke geurkaars 12x7,8cm
Authentieke geurkaars 12x7,8cmDeze geurkaars wordt geleverd in een omdoos van 9 stuks verdeeld over drie kleuren.

Geurkaars oriental flower met deksel H8,5cm
Geurkaars oriental flower met deksel H8,5cmVoeg een vleugje charme toe aan je huis met deze geurkaars met oosterse bloemen!Deze geurkaars wordt geleverd in een omdoos van 18 stuks verdeeld over drie uitvoeringen/kleuren.

Per omdoos van 18 stuk(s)

Citronella kaars in glas met 3 lonten D13cm
Citronella kaars in glas met 3 lonten D13cmDeze geurkaars wordt geleverd in een omdoos van 12 stuks verdeeld over drie uitvoeringen/kleuren.

Per omdoos van 12 stuk(s)

Vierkante geurkaars H7,3cm
Vierkante geurkaars H7,3cmVoeg een vleugje charme toe aan je huis met deze vierkante geurkaars!Deze geurkaars wordt geleverd in een omdoos van 24 stuks verdeeld over vier uitvoeringen/kleuren.

Per omdoos van 24 stuk(s)

Geurkaars in glas met houten wikkel 11cm
Geurkaars in glas met houten wikkel 11cmCreëer een warme sfeer in huis met deze kaars. U zult gecharmeerd zijn van het geweven ontwerp en de zoete geur.

Per omdoos van 12 stuk(s)

Geurkaars in keramieke houder H13,5cm, Wit
Geurkaars in keramieke houder H13,5cm, Wit

Per omdoos van 12 stuk(s)

Geurkaars fly glass H21cm
Geurkaars fly glass H21cmLaat je verleiden door de zoete geur van deze kaars met een ultra trendy uitstraling! Combineer zachtheid en exotisme in je huis dankzij het luipaardpatroon. Deze gespikkelde kaars zal een chique aanwinst zijn in je interieur!Deze geurskaars wordt geleverd in een omdoos van 4 stuks verdeeld over twee designs.

Per omdoos van 4 stuk(s)

Vierkante geurkaars H12cm, Earth of fire
Vierkante geurkaars H12cm, Earth of fireU zult genieten van het herziene ontwerp van deze vierkante transparante kaars met een tedere geurkaars! Uw ontspanningspauzes worden gegarandeerd een succes. Profiteer van het mooie houten deksel om de geur van je kaars langer te behouden!Deze geurkaars wordt geleverd in een omdoos van 6 stuks verdeeld over drie uitvoeringen/kleuren.

Per omdoos van 6 stuk(s)

Soya geurkaars in glas 6,5x5,5cm
Soya geurkaars in glas 6,5x5,5cmGeniet van deze geurkaars gemaakt van sojawas! Decoratief en subtiel geparfumeerd, deze kaars is ideaal om een cocooning-sfeer in uw huis te creëren.

Per omdoos van 24 stuk(s)

Geurkaars met deksel 8,5x9,2cm
Geurkaars met deksel 8,5x9,2cmOm cadeau te doen of voor jezelf, deze mooie geurkaars zal zeker in de smaak vallen!Deze geurkaars wordt geleverd in een omdoos van 15 stuks verdeeld over 5 verschillende kleuren.

Per omdoos van 15 stuk(s)

Geurkaars in keramieke houder H8cm
Geurkaars in keramieke houder H8cmLaat u verleiden door de zoete geur van deze kaars met een ultra trendy look! Decoratie en ontspanning gegarandeerd!Deze geurkaars wordt geleverd in een omdoos van 12 stuks verdeeld over twee kleuren/uitvoeringen.

Per omdoos van 12 stuk(s)

Citronella kaars in schaal D26cm
Citronella kaars in schaal D26cmEen stijlvolle vlamschaal met citronella geur. Leuk voor in de tuin of op het terras.

Per omdoos van 6 stuk(s)

Geurkaars met houten lonten 15,5x15cm
Geurkaars met houten lonten 15,5x15cmLiefhebbers van kaarsen zullen smelten voor de charme van dit model! Zijn 2 houten lonten knetteren als in een echt houtvuur.

Per omdoos van 6 stuk(s)

Soya geurkaars met deksel 9,7x8,1cm
Soya geurkaars met deksel 9,7x8,1cmVoel je goed en ontspan met deze kaars op basis van soja.Deze geurkaars wordt geleverd in een omdoos van 12 stuks verdeeld over drie uitvoeringen/geuren.

Per omdoos van 12 stuk(s)

Geurkaars Lemongrass D16,5cm
Geurkaars Lemongrass D16,5cmVoeg een warme noot toe aan je huis met deze keramische kaars! Om op een tafel, een console of een bureau te worden geplaatst, zal deze kaars zijn effect hebben. De geur van citroengras brengt je naar Zuid-Frankrijk.

Per omdoos van 12 stuk(s)

Geurkaars H10,5cm
Geurkaars H10,5cmDeze prachtige geurkaars brengt een zachte sfeer in je huis en decoreert prachtig!Deze geurkaars wordt geleverd in een omdoos van 12 stuks verdeeld over die verschillende uitvoeringen/kleuren.

Per omdoos van 12 stuk(s)

Geurkaars in glazen pot met deksel H12,8cm
Geurkaars in glazen pot met deksel H12,8cmDeze geurkaars wordt geleverd in een omdoos van 12 stuks verdeeld over drie uitvoeringen/geuren.

Per omdoos van 12 stuk(s)

Kaarsenmaakkit voor twee Soja kaarsen
Kaarsenmaakkit voor twee Soja kaarsenHet zelf maken van kaarsen is helemaal hip. Met deze handige kit maakt de consument zelf twee leuke Soja kaarsen.

Per omdoos van 8 stuk(s)

Geurkaars in glas met rieten rand D10cm
Geurkaars in glas met rieten rand D10cmDeze prachtige geurkaars brengt een zachte sfeer in je huis en decoreert prachtig!

Per omdoos van 12 stuk(s)

Geurkaarsen in luxe glas, set 2 stuks
Geurkaarsen in luxe glas, set 2 stuksVerwen jezelf of bied deze mooie doos met 2 geurkaarsen aan! U zult genieten van het herziene ontwerp van deze whiskyglazen met een teder geurende kaars. Uw ontspanningspauzes worden gegarandeerd een succes.

Per omdoos van 12 stuk(s)