Bolsius Around The World

"Collect Moments & Memories"

De consument heeft in deze drukke tijden steeds meer behoefte aan ontspanning. Men beseft zich meer dan ooit dat er meer is in het leven dan werken alleen. Dan is er eigenlijk niets mooier dan te reizen door verschillende landen. Nieuwe ervaringen opdoen, andere culturen opsnuiven en bijzondere mensen ontmoeten.

De collectie Around The Wolrd van Bolsius is geïnspireerd op de verhalen van deze reizigers. Ervaringen gevangen in geuren. Met deze geuren denk je als vanzelf terug aan die mooie reis en alle bijzonder momenten.

Deze collectie van geraffineerde geuren zal een geheel nieuwe doelgroep aantrekken. Mensen die op zoek zijn naar een complete geurbeleving. Lees meer over de verschillende geuren. Het assortiment bestaat uit 5 verschillende geuren. Leverbaar als geurverspreider van 100ml en als navulling van 200 ml. Een mooie aanvulling op uw collectie met geurkaarsen.

Langs het strand in RIO

Deze zonnige geur brengt je naar de warme en exotische stranden van Copacabana, terwijl je geniet van een kokosnootcocktail met vanille- en ananasplakken. Plots ruik je een vleugje witte bloemen in de lucht. Gewoon dé perfecte dag!

Bolsius Around the World - Rio de Janeiro     Bolsius Around the World - Rio de Janeiro
Bolsius Around the World - Rio de Janeiro
 

Een fleurige wandeling in Capri

Deze luxe geur doet denken aan een zomerse wandeling op een prachtig mediterraan eiland. De weelderige geur van rijke, witte bloemen zoals jasmijn en roos lijkt eindeloos en brengt een glimlach op je gezicht.

Bolsius Around the World - Capri     Bolsius Around the World - Capri
Bolsius Around the World - Capri
 

Geniet van de tuinen van NEW DELHI

Deze verfrissende geur met citrus, pittige bergamot en groene theebladeren neemt je mee naar de groene tuinen van New Delhi. Stel je een moment voor jezelf voor of gedeeld met je geliefden. Tijd om te lopen, tijd om na te denken en tijd om te genieten.

Bolsius Around the World - New Delhi     Bolsius Around the World - New Delhi
Bolsius Around the World - New Delhi
 

Buiten ontspannen in MOSKOU

Deze zachte geur voelt aan als buiten wandelen in Moskou. Een licht boeket van elegante bloemen: violet, rozenblaadjes en een vleugje frisse lavendel. De geur van sereniteit die blijft hangen.

Bolsius Around the World - Moskou     Bolsius Around the World - Moskou
Bolsius Around the World - Moskou
 

Hartelijk welkom in NEW YORK

Deze geur bestaat uit warme, kruidige en roodfruitige tonen afkomstig van alle typische Amerikaanse snoepjes die in de stad worden verkocht. De lucht is gevuld met een kostbare mix van kaneel, peer en appel. Voelt alsof je zelf in New York bent!

Bolsius Around the World - Moskou     Bolsius Around the World - New York
Bolsius Around the World - New York