Maak uw assortiment compleet.

Laat geen omzet liggen en zorg voor een mooi randassortiment.

Beste bloemist,

Welkom op de website van Sfeerpunt. Wij zijn uw partner op sfeergebied! Samen met u gaan wij graag op zoek naar extra omzet en aantrekkelijke marges.

Bolsius Vivit FlowersIn de bloemisterij komt steeds meer nadruk te liggen op het randassortiment. Hiermee onderscheidt u zich van andere verkooppunten en maakt uw het assortiment compleet. Kaarsen en servetten zijn producten die sfeer en kleur geven in de winkel en hierdoor prima aansluiten op uw huidige assortiment.

Goede kwaliteit en een hoge omloopsnelheid
Sfeerpunt is dé groothandel en servicepartner van Bolsius kaarsen en PAW servetten. Merken die staan voor hoge kwaliteit en een gunstige prijsstelling. Wij leveren het volledige assortiment van beide merken. Met ons assortiment bent u verzekerd van een hoge omloopsnelheid en een winstmarge die kan oplopen tot 45%! Dat laat u toch niet liggen?

Pak direct voordeel!
Op deze pagina laten wij u graag de hoogtepunten uit ons assortiment zien die het beste passen bij uw winkel. Hierbij hebben wij een aantal zeer scherpe en winstgevende aanbiedingen voor u. Leest u dus vooral verder.

Bolsius CreationsGeurchips groot succes bij bloemisten!
Geurchips zijn momenteel zeer populair bij de consument. Onder de naam Creations heeft Bolsius een complete lijn geurchips op de markt gebracht die naadloos aansluit bij de behoefte van de consument.

Inmiddels hebben de Creations geurchips zich al ruimschoots bewezen in de bloemenbranche. De natuurlijke geuren (waaronder ook verschillende bloemengeuren) en de hoge kwaliteit  sluiten naadloos aan bij de wensen van uw klanten.

 << Bekijk het volledige Creations Assortiment >>

Hoe werkt het?
Door de chips te verwarmen in een keramische brander komen er heerlijke, natuurlijke geuren vrij.

  

Hoe werkt Creations?

Stap 1
Combineer en doseer de verschillende Creations met
elkaar en creëer je eigen geurmix.

Stap 2
Plaats jouw geurcreatie in de brander. Steek een 4-uurs theelicht aan.

 

Stap 3

Laat de Creations met elkaar versmelten en geniet van je heerlijke geur.

Bekijk de video!

 << Bekijk het volledige Creations Assortiment >>

 

Creations starterspakketMaak gebruik van de speciale aanbieding
Speciaal voor de Creations geurchips heeft Sfeerpunt het starterspakket ontwikkeld. In dit pakket vindt u onze speciale houten toonbankdisplay, 20 populaire geuren (30 stuks per geur), 6 verschillende branders, 3 afmetingen doosjes die de consument zelf kan vullen en de speciale consumentenbrochure met alle uitleg over het Creations concept. Hiermee kunt u dus direct aan de slag!

Speciaal voor u als bloemist hebben wij een mooie introductie aanbieding voor dit starterspakket.

Speciale introductiekorting
excl. BTW en levering franco huis!
<< Klik hier en bestel het starterspakket >>

Zie ook onze advertentie in bloem en blad de komende maanden.

Nalevering al vanaf 1 zakje met 10 geurchips!
De speciale verpakking van 10 stuks zorgt er voor dat u heel specifiek kunt nabestellen. U loopt dus geen onnodig risico. Zijn de chips (bijna) op? Dan bestelt u eenvoudig per zakje van 10 stuks bij. Bovendien worden naleveringen vanaf € 200,00 al franco huis geleverd! Hieronder geldt een zeer scherp verzendtarief van slechts € 10,00.

Nalevering gebeurt vanuit ons eigen magazijn in Leusden. Hierdoor heeft u de geurchips extra snel in huis. Vaak kunnen wij uw order al dezelfde dag aan u versturen. Dit betekent dat u de chips binnen 24 uur in huis hebt. Hiermee voorkomt u lege schappen en dus omzetverlies.

Bolsius Creations

<< Klik hier en bestel het starterspakket >>

Combineren grote kracht van Creations

Met de Creations geurchips geeft u de consument de mogelijkheid om zelf te combineren met de verschillende geuren. De chips zijn eenvoudig in partjes te breken, waardoor het mogelijk is om meerdere geuren te combineren die passen bij de “mood” van het moment.

Om de hoge kwaliteit van Bolsius Aromatic te verzekeren, is Creations samengesteld met uiterst veel zorg. Een geurcombinatie van 3 Creations geeft ongeveer 4 tot 6 uur geur af.

<< Klik hier en bestel het starterspakket >>

 

PAW Servetten

PAW Servetten; beste prijs, beste designs en beste kwaliteit
Sfeerpunt is dé exclusieve servicepartner van de jonge, innovatieve en dynamische servettenfabrikant PAW. De moderne en tijdloze designs van de servetten en de accessoires vallen duidelijk op tussen alles wat nu verkrijgbaar is. Bovendien is daarbij de kwaliteit superieur.

U zou misschien verwachten dat de prijsstelling hierdoor hoog is. Het tegendeel is echter waar. Een pakje van 20 lunchservetten heeft een basis inkoopprijs van € 1,15 (verkoopprijs voor uw winkel ± € 2,49). Voor deze aantrekkelijke prijs koopt u de beste kwaliteit servetten, gemaakt van papier uit Zweden, 3 lagen dik en 20 stuks in een verpakking. De productie van de servetten is FSC gecertificeerd.

De servetten worden doorgaans verkocht in een speciale molen. Deze is verrijdbaar en neemt weinig plaats in de winkel, maar heeft wel een hoge attentie waarde.

Voor u als bloemist is de onze molen voor lunchservetten (UMM103110) het meest geschikt. De molen wordt gevuld met 28 verschillende designs die u zelf uitzoekt uit onze ruime collectie. Maak gebruik van onze speciale, tijdelijke aanbieding.


Speciale introductie actie

<< Klik hier en bestel de servettenmolen >>

 

Gunstige voorwaarde voor nalevering

Ook voor onze servetten gelden zeer gunstige voorwaarden voor nabestelling. Zo kunt u al vanaf 1 doosje bij ons nabestellen en worden orders van € 200,00 of meer franco huis aan u geleverd.

Vraag de volledige catalogus bij ons aan!

Bent u benieuwd naar de volledige collectie van PAW? Vraag dan gerust, geheel verblijvend en kosteloos, de actuele catalogus aan. In deze catalogus van 100 pagina’s vindt u alle designs, gesorteerd op thema, kleur en gebruiksmoment. Neem eens rustig de tijd om de catalogus te bekijken en bedenk welke designs het beste passen bij uw winkel.

Natuurlijk vindt u alle designs ook op deze website www.sfeerpunt.nl/paw.

<< Klik hier een bekijk alle designs >>

Bolsius Rustiek KaarsenRustiek kaarsen
De Bolsius rustiek kaarsen zijn niet meer weg te denken uit het kaarsenassortiment. Door de verschillende maten en vormen en het robuuste uiterlijk passen ze eigenlijk in ieder interieur. Gemaakt van de zuiverste paraffine dus hebben ze een zuiver brandgedrag en walmen niet. Verkrijgbaar in ruim 30 verschillende kleuren en 13 verschillende maten.

Voor u als bloemist zijn deze kaarsen ideaal te verwerken in een bloemstuk of geschenkset. Hiermee creëert u eenvoudig meerwaarde voor de consument. Bovendien geeft de presentatie van deze kaarsen uw winkel extra kleur.

Wilt u een assortimentadvies? Geen probleem!
Naast bovenstaande voorbeelden hebbven wij nog veel meer producten in ons assortiment. Welke er voor uw winkel het meest geschikt zijn? Dat is afhankelijk van een aantal factoren. We komen daarom graag met u in gesprek om samen tot een passend assortiment voor uw winkel te komen. Neem contact met ons op via 033-4333595 of info@sfeerpunt.nl. Waar nodig kan een van onze medewerkers uw winkel bezoeken en u verder informeren over alle mogelijkheden.

<< Klik hier en neem contact ons op >>

Wij wensen u veel verkoopplezier de komende periode!

Met een sfeervolle groet,

Het team van Sfeerpunt

 

P.S.: Wilt u op de hoogte blijven het laatste sfeernieuws? Volg ons dan ook via Twitter of Pinterest.