Onze producten

Creations Geurchips

Bolsius Creations

Bolsius Creations enorm populair!

Onder de naam Bolsius Creations levert Sfeerpunt een complete lijn geurchips die naadloos aansluit bij de behoefte van uw klanten. Inmiddels zijn deze geurchips enorm populair bij de consument en hierdoor een ware verkoophit voor u als ondernemer. Creations biedt een lijn met 30 verschillende, aantrekkelijke geuren. Of het nu gaat om een fleurige bloemengeur of juist een stevige kruidenmix. Creations biedt volop keuze.

Combineren grote kracht van Creations
Met de Creations geurchips geeft u de consument de mogelijkheid om zelf te combineren met de verschillende geuren.

NIEUW! Creations Limited Edition.
Creations Limited EditionSpeciaal voor het voorjaar en de zomer zijn er vier geuren aan het Creations assortiment toegevoegd. Met deze vier geuren brengt de consument de voorjaar en de zomer in huis. Het herinnert aan de perfecte zomerdag! Verkrijgbaar in tropical cooldown, sunny beach, love in the air en summer light.

 Display CreationsComplete toonbankdisplay met 20 geuren
Speciaal voor de Creations serie heeft Sfeerpunt een handige toonbankdisplay ontwikkeld. Hierin is plaats voor 20 verschillende geuren (±30 stuks per vakje) en de speciale Creations vulbare doosjes. Uw klant vult zelf de doosjes waardoor een aantrekkelijke cadeauverpakking ontstaat.

Met deze display, inclusief bijpassende kopkaart, kunt u het Creations concept duidelijk en overzichtelijk presenteren. De display kunt u los bestellen of in combinatie met een van onze actuele aanbiedingen.

Nalevering al vanaf 1 zakje met 10 geurchips! De speciale verpakking van 10 stuks zorgt er voor dat u heel specifiek kunt nabestellen. U loopt dus geen onnodig risico. Zijn de chips (bijna) op? Dan bestelt u eenvoudig per zakje van 10 stuks bij.

Artikelen 1 tot 30 van 109 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 30 van 109 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Van hoog naar laag sorteren

Via de webshop inkopen is altijd 5% inkoopkorting!

Bolsius Retail Kaarsen Bolsius Aromatic geurkaarsen Gouda Retail Kaarsen

Gusta lifestyle

PAW Servetten Tete a Tete servetten 

Klik op één van de afbeeldingen om naar de categorie te gaan.