Maatregelen rondom het Corona virus

Het zijn uitzonderlijke tijden. Door het corona virus en de bijbehorende maatregelen is het (sociale) leven behoorlijk ontwricht.

Als groothandel wil Sfeerpunt alles in het werk stellen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Op deze pagina leest u meer over de maatregelen die Sfeerpunt en haar directe partners hiervoor nemen. Wij zullen deze pagina regelmatig bijwerken.

Vanzelfsprekend volgt Sfeerpunt de richtlijnen die zijn opgesteld door het RIVM. Onze medewerkers nemen extra hygiënemaatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen.

Onze leveringen gaan gewoon door!
Bij onze fabrikanten is ruim voldoende voorraad van de producten die wij verkopen. Regelmatig ontvangen wij leveringen vanuit deze fabrieken. Onze groothandel blijft dus gewoon geopend en de leveringen gaan ook door. Wij zijn op werkdagen geopend van 09:00 tot 17:00 uur.

Werkwijze bezorgers
Bestellingen die wij vanuit ons magazijn versturen worden door PostNL bezorgd. De bezorgers van PostNL volgen ook de RIVM-richtlijnen en houden bij het bezorgen van uw pakket of pallet altijd 1,5 meter afstand.

Bij een pakket belt de bezorger aan en zet de zending op de grond klaar. Hij of zij wacht op afstand tot de ontvanger deze in ontvangst neemt. Bij nat weer zal de bezorger aanbellen en de zending in de hand houden. Zodra de ontvanger opendoet vraagt de bezorger om afstand te nemen en zet hij of zij de zending over de drempel en droog binnen.

In deze periode tekent de bezorger, na het akkoord van de ontvanger, voor ontvangst. Hiermee wordt onnodig contact vermeden.

Afleveradres gesloten? Geef het door
Mocht u toch besluiten om uw onderneming tijdelijk te sluiten? Geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door om onnodige bezorgpogingen te voorkomen.

Desgewenst leveren wij uw bestelling op een afwijkend adres af. Let op: ook dit adres moet op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur geopend zijn voor goederenontvangst.

Update PostNL:
Wij hebben de volgnede update van PostNL ontvangen:

Meer bestellingen
Doordat mensen thuisblijven en winkelketens de deuren sluiten stijgt het aantal online bestellingen op dit moment sterk. Het gemak van online winkelen is nu groot en zorgt voor meer aankopen bij webwinkels. We hebben aanpassingen gedaan in ons proces om dit toenemende volume beter te kunnen verwerken. Door de grote hoeveelheid pakketten kan er lokaal vertraging ontstaan bij de bezorging.

Actuele informatie over de bezorging door PostNL vindt u op de website van PostNL www.post.nl/corona. Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt en is zoveel mogelijk up to date.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, schroom dan niet en neem gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.

Wij wensen iedereen alle sterkte toe in de komende periode!

Met een sfeervolle groet,


Het Sfeerpunt team

Update: 19 maart 2020, 12:00 uur