Informatie rondom het Corona virus

Wij leven met elkaar nog altijd in uitzonderlijke tijden. Door het corona virus en de bijbehorende maatregelen is het (sociale) leven behoorlijk ontwricht. Nu deze situatie langere tijd duurt, heeft dit helaas ook invloed op de leveringen van onze producten. Op deze pagina leest u hier meer over.

Verminderde beschikbaarheid kaarsen
In de afgelopen maanden is de vraag naar kaarsen zeer sterk toegenomen. Het gevolg van deze enorme vraag is dat de voorraad momenteel krap is en de verwachting is dat dit de komende weken ook nog zo zal blijven. Doordat veel fysieke winkels gesloten zijn die eigen merken kaarsen voeren (denk aan Ikea, Hema, Blokker en Action), is de verkoop van kaarsen vrijwel volledig naar de andere merken verschoven.

Onze fabrikant Bolsius produceert inmiddels op volle capaciteit (24/7) en vult haar voorraden dagelijks aan. Zij kunnen echter niet voorkomen dat producten (tijdelijk) niet of nauwelijks leverbaar zijn. Wij vragen hiervoor uw begrip.

De verwachting is dat de ontstane tekorten in de komende weken zullen worden opgelost. Wij houden u via deze pagina hierover op de hoogte.

Hoe gaan wij hier mee om?

Als groothandel proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Waar mogelijk zullen wij samen met de fabrikant sturen op de levering van uw order. Door de verwachtte levertijden en nieuwe voorraden nauwlettend in de gaten te houden, proberen wij uw order zo volledig mogelijk af te leveren. Desgewenst kunnen wij u informeren over de verwachtte levertijden van de ontbrekende artikelen.

Wij houden in principe geen backorders aan. U mag ontbrekende artikelen toevoegen aan een nieuwe bestelling.

Levertijden
Een deel van onze leveringen woorden door PostNL uitgevoerd. Ook hier is het onverminderd druk. Hierdoor kan vertraging ontstaat in het aflevering van zendingen. PostNL stelt alles in het werk om deze vertragingen tot een minimum te voorkomen.

Actuele informatie over de bezorging door PostNL vindt u op de website van PostNL www.post.nl/corona. Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt en is zoveel mogelijk up to date.

Afleveradres gesloten? Geef het door
Mocht u toch besluiten om uw onderneming tijdelijk te sluiten? Geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door om onnodige bezorgpogingen te voorkomen.

Desgewenst leveren wij uw bestelling op een afwijkend adres af. Let op: ook dit adres moet op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur geopend zijn voor goederenontvangst.

Verspreiding virus
Sfeerpunt doet er alles aan om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Vanzelfsprekend volgen we hierbij de richtlijnen die zijn opgesteld door het RIVM. Onze medewerkers nemen extra hygiënemaatregelen, we houden voldoende afstand en als een van onze medewerkers klachten heeft blijft hij of zij thuis.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, schroom dan niet en neem gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.

Wij wensen iedereen alle sterkte toe in deze uitdagende periode!

Met een sfeervolle groet,


Het Sfeerpunt team

Update: 2 februari 2021