Bolsius Creations Geurchips

Bolsius Creations

"Bolsius Creations geurchips groot succes!"

Laat geen extra omzet liggen

Bolsius CreationsGeurchips zijn momenteel zeer populair bij consumenten. Onder de naam Creations heeft Bolsius een complete lijn geurchips op de markt gebracht die naadloos aansluit bij de behoefte van uw klanten.

Creations biedt geuren die perfect bij elkaar passen. Doordat de Creations verdeeld kunnen worden in porties kunnen er oneindig veel geurcombinaties gemaakt worden, zodat uw klant altijd kan genieten van een unieke geur in huis.

 << Bekijk het volledige Creations Assortiment >>

Hoe werkt het?
Door de chips te verwarmen in een keramische brander komen er heerlijke, natuurlijke geuren vrij.

  

Hoe werkt Creations?

Stap 1
Combineer en doseer de verschillende Creations met
elkaar en creëer een eigen geurmix.

Stap 2
Plaats uw geurcreatie in de brander. Steek een 4-uurs theelicht aan.

 

Stap 3
Laat de Creations met elkaar versmelten en geniet van de heerlijke geur.

Bekijk de video!

 << Bekijk het volledige Creations Assortiment >>

 

Creations starterspakketMaak gebruik van de speciale aanbieding
Speciaal voor de Creations geurchips heeft Sfeerpunt het starterspakket ontwikkeld. In dit pakket vindt u onze speciale houten toonbankdisplay, 20 populaire geuren (30 stuks per geur), 6 verschillende branders, 3 afmetingen doosjes die de consument zelf kan vullen en de speciale consumentenbrochure met alle uitleg over het Creations concept. Hiermee kunt u dus direct aan de slag!

Speciaal voor u hebben wij een mooie introductiekorting op dit starterspakket.

Speciale introductiekorting
20%

excl. BTW en levering franco huis!
<< Klik hier en bestel het starterspakket >>

Nalevering al vanaf 1 zakje met 10 geurchips!
Zijn de chips (bijna) op? Dan bestelt u eenvoudig per zakje van 10 stuks bij. U loopt dus geen onnodig risico. Bovendien worden naleveringen vanaf € 200,00 al franco huis geleverd! Hieronder geldt een zeer scherp verzendtarief van slechts € 10,00.

Nalevering gebeurt vanuit ons eigen magazijn in Leusden. Hierdoor heeft u de geurchips extra snel in huis. Vaak kunnen wij uw order al dezelfde dag aan u versturen. Hiermee voorkomt u lege schappen en dus omzetverlies.

<< Klik hier en bestel het starterspakket >>

Combineren grote kracht van Creations

Met de Creations geurchips geeft u de consument de mogelijkheid om zelf te combineren met de verschillende geuren. De chips zijn eenvoudig in partjes te breken, waardoor het mogelijk is om meerdere geuren te combineren die passen bij de “mood” van het moment.

Om de hoge kwaliteit van Bolsius Aromatic te verzekeren, is Creations samengesteld met uiterst veel zorg. Een geurcombinatie van 3 Creations geeft ongeveer 4 tot 6 uur geur af.

<< Klik hier en bestel het starterspakket >>

Goede kwaliteit en een hoge omloopsnelheid
Sfeerpunt is dé groothandel en servicepartner van Bolsius kaarsen en PAW servetten. Merken die staan voor hoge kwaliteit en een gunstige prijsstelling. Wij leveren het volledige assortiment van beide merken. Met ons assortiment bent u verzekerd van een hoge omloopsnelheid en een winstmarge die kan oplopen tot 45%! Dat laat u toch niet liggen?

Wilt u een assortimentadvies? Geen probleem!
Naast bovenstaande voorbeelden hebben wij nog veel meer producten in ons assortiment. Welke er voor uw winkel het meest geschikt zijn? Dat is afhankelijk van een aantal factoren. We komen daarom graag met u in gesprek om samen tot een passend assortiment voor uw winkel te komen. Neem contact met ons op via 033-4333595 of info@sfeerpunt.nl. Waar nodig kan een van onze medewerkers uw winkel bezoeken en u verder informeren over alle mogelijkheden.

<< Klik hier en neem contact ons op >>

Wij wensen u veel verkoopplezier de komende periode!

Met een sfeervolle groet,

 

Het team van Sfeerpunt

 

P.S.: Wilt u op de hoogte blijven het laatste sfeernieuws? Volg ons dan ook via Twitter of Pinterest.