Bestel eenvoudig en snel
Korte levertijden
Wij leveren alleen A-merken
Levering op rekening
Klantenservice 033-4333595

Mobiele ventilator met LED lamp

Productnummer:
VE6066
EAN: 3664944479154

Direct beschikbaar, levertijd 2 - 4 dagen

Mobiele ventilator met LED lamp

Deze ventilator zal perfect staan in een slaapkamer of kantoor! Koel direct af door hem aan te sluiten op de USB-poort. Praktisch, kan worden opgehangen of neergezet.


Nieuw
Buddha H26,5 cm met solar lamp
Buddha H26,5 cm met solar lampBreng een vleugje Zen in je buitenruimte met deze lamp in de vorm van een Boeddha! Praktisch, het kan worden opgeladen met zonlicht.

Per omdoos van 6 stuk(s)

Nieuw
Patio palletkussen 120x80cm. Terracotta
Patio palletkussen 120x80cm. TerracottaDit prachtige paletkussen met zijn trendy kleur en natuurlijke accenten zal je interieur opwaarderen! Waterafstotend: kan zowel binnen als buiten gebruikt worden!

Per omdoos van 2 stuk(s)

Nieuw
Tuinkabouter Love H33cm
Tuinkabouter Love H33cmVersier je tuin of je huis met deze liefdeskabouter! Deze romantische tuinkabouter nodigt uit tot liefde en tederheid. Verwen jezelf of geef het cadeau, het zal meer dan één persoon verliefd maken!

Per omdoos van 6 stuk(s)

Nieuw
Tuinkabouter Happy H33cm
Tuinkabouter Happy H33cmVersier je tuin of vensterbank met deze kleurrijke vredeskabouter! Het zorgt voor een zen en ontspannende sfeer in uw exterieur.

Per omdoos van 6 stuk(s)

Nieuw
Tuinkabouter Red H33cm
Tuinkabouter Red H33cmHanden omhoog! Voorbij zijn de dagen van de wijze kabouter in uw tuin... Verras uw gasten met deze boxer kabouter voor in uw buitenruimte of uw huis.

Per omdoos van 6 stuk(s)

Nieuw
Tuinkabouter Gold H33cm
Tuinkabouter Gold H33cmVersier je tuin of huis met deze sterrenkabouter! Op het hoogtepunt van zijn glorie zal hij je huis opfleuren.

Per omdoos van 6 stuk(s)

Nieuw
Tuinkabouter Rock H33cm
Tuinkabouter Rock H33cmVerfraai uw tuin of uw huis met originaliteit dankzij deze schommelkabouter! Het brengt plezier in je huis.

Per omdoos van 6 stuk(s)

Nieuw
Tuinkabouter Blue H33cm
Tuinkabouter Blue H33cmPas op klein maar sterk! Geen leuke kleine kabouters meer... Versier je tuin met deze speciale veiligheidskabouter die je exterieur bewaakt!

Per omdoos van 6 stuk(s)

Nieuw
Tuinkabouter Bad H33cm
Tuinkabouter Bad H33cmBen jij een grappenmaker? Geef uw gasten een warm welkom... De "slechte" tuinkabouter vindt zijn plaats aan de ingang van uw tuin of uw interieur!

Per omdoos van 6 stuk(s)

Nieuw
Opvouwbare futon 180x60cm, Antraciet
Opvouwbare futon 180x60cm, AntracietHeb een praktisch en ruimtebesparend meubelstuk dankzij deze opvouwbare futon in een mooie grijze kleur!

Per omdoos van 1 stuk(s)

Nieuw
Kom Jaipur D15cm, Green
Kom Jaipur D15cm, GreenGeniet van deze mooie groene mandala-schaal voor je momenten van warme dranken, overdag of bij het ontbijt! Het wordt een sensatie tijdens uw maaltijden met vrienden of familie.

Per omdoos van 18 stuk(s)

Nieuw
Kom Jaipur D15cm, Blauw
Kom Jaipur D15cm, BlauwGeniet van je warme dranken of ontbijtgranen in deze mooie blauwe mandala-schaal! Het zal een kleurrijk en etnisch tintje aan je tafel geven.

Per omdoos van 18 stuk(s)

Nieuw
Kom Jaipur D15cm, Rood
Kom Jaipur D15cm, RoodGeniet van je warme dranken of ontbijtgranen in deze mooie rode mandala-schaal! Het zal een kleurrijk en etnisch tintje aan je tafel geven.

Per omdoos van 18 stuk(s)

Nieuw
Microvezel handoek 150x70cm met opbergtas
Microvezel handoek 150x70cm met opbergtasDeze magische handdoek absorbeert al het water in een mum van tijd en droogt razendsnel! Comfortabel, het zal een zachte en aangename aanraking bieden. Praktisch en licht, gemakkelijk op te rollen voor maximale ruimtebesparing!

Per omdoos van 8 stuk(s)

Nieuw
Mobiele ventilator met LED lamp
Mobiele ventilator met LED lampDeze ventilator zal perfect staan in een slaapkamer of kantoor! Koel direct af door hem aan te sluiten op de USB-poort. Praktisch, kan worden opgehangen of neergezet.

Per omdoos van 4 stuk(s)

Nieuw
Mok Jaipur 30cl, Blauw
Mok Jaipur 30cl, BlauwKies deze blauwe mandala mok voor ontbijt of een theepauze! U zult gecharmeerd zijn van de etnisch geïnspireerde motieven.

Per omdoos van 24 stuk(s)

Nieuw
Mok Jaipur 30cl, Groen
Mok Jaipur 30cl, GroenKies deze groene mandala mok voor ontbijt of theepauze! U zult gecharmeerd zijn van de etnisch geïnspireerde motieven.

Per omdoos van 24 stuk(s)

Nieuw
Mok Jaipur 30cl, Rood
Mok Jaipur 30cl, RoodKies deze rode mandala mok voor ontbijt of een theepauze! U zult gecharmeerd zijn van de etnisch geïnspireerde motieven.

Per omdoos van 24 stuk(s)

Nieuw
Solar campinglamp met ophangbeugel
Solar campinglamp met ophangbeugelNeem deze lamp mee op je kampeer- en wandeltochten! Hangend aan een tak of op de grond, verlicht deze lamp uw avonden bij het vallen van de avond. Praktisch, het kan worden opgeladen door zonlicht.

Per omdoos van 6 stuk(s)

Nieuw
Slakom Jaipur D21cm, Groen
Slakom Jaipur D21cm, GroenKom gezellig samen aan tafel met deze mooie groene mandala slakom! Het zal een sensatie zijn tijdens uw maaltijden met vrienden of familie en zal een etnisch tintje aan uw tafels geven.

Per omdoos van 8 stuk(s)

Nieuw
Slakom Jaipur D21cm, Rood
Slakom Jaipur D21cm, RoodKom samen rond een mooie tafel met deze mooie rode mandala slakom! Het zal een sensatie zijn tijdens uw maaltijden met vrienden of familie en zal een etnisch tintje aan uw tafels geven.

Per omdoos van 8 stuk(s)

Nieuw
Slakom Jaipur D21cm, Blauw
Slakom Jaipur D21cm, BlauwDeze prachtige blauwe mandala slakom is een geweldige aanvulling op elk etentje! Het zal een sensatie zijn tijdens uw maaltijden met vrienden of familie en zal een etnisch tintje aan uw tafels geven.

Per omdoos van 8 stuk(s)

Nieuw
Zweeds kegelspel hout incl. opbergtas en reglement
Zweeds kegelspel hout incl. opbergtas en reglementGeniet van een ontspannend moment met dit Nordic bowlingspel!

Per omdoos van 6 stuk(s)

Nieuw
Bord Jaipur D26cm, Groen
Bord Jaipur D26cm, GroenVerzamel rond een tafel met dit prachtige groene mandala bord! Breng een etnisch en kleurrijk tintje aan uw tafel, het wordt een sensatie.

Per omdoos van 12 stuk(s)