Onze producten

Disclaimer

Algemeen
Het onderstaande is van toepassing op deze webpagina. Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Uitsluiting van aansprakelijkheid
Alle informatie op deze webpagina is bedoelt voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Sfeerpunt aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Beschikbaarheid
De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten
Het auteursrecht op deze website berust bij Sfeerpunt of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Sfeerpunt. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door Sfeerpunt.

Versie: augustus 2015

Nieuwsbrief

Via de webshop inkopen is altijd 5% inkoopkorting!

Bolsius Retail Kaarsen Bolsius Aromatic geurkaarsen Gouda Retail Kaarsen

Gusta lifestyle

PAW Servetten Tete a Tete servetten 

Klik op één van de afbeeldingen om naar de categorie te gaan.