Duurzame kaarsen

Al sinds 1870 - dit jaar dus al 150 jaar - is Bolsius producent van kaarsen. Al deze jaren hebben ze met passie het perfecte recept voor was en geuren ontwikkeld. Men streeft naar de hoogste kwaliteit om zo de beste prestaties te garanderen.

Bolsius Premium Quality

Mission Green

Bolsius wil graag magische momenten blijven creëren voor u en de toekomstige generaties. Daarom is de Misson Green gedefinieerd. Een aantal maatregelen waarmee Bolsius de eerste goede stap zt in het duurzamer produceren van kaarsen.

Bolsius Mission Green

Plantaardige was

Allereerst maakt men gebruik van plantaardige was uit Europa. Dus geen schadelijke palmolie of dierlijke vetten. Door de grondstoffen zo dicht mogelijk bij huis in te kopen, wordt onnodige uitstoot door vervoer voorkomen.

Milieuvriendelijke verpakkingen

Door geen gebruik meer te maken van plastic, maar van gerecycled glas streeft Bolsius naar meer milieuvriendelijke verpakkingen. Die na gebruik ook weer (deels) hergebruik kunnen worden.

Geuren op basis van natuurlijke extracten

Alle geurkaarsen van Bolsius worden al langere tijd geproduceerd op basis natuurlijke extracten. Geen onnodige chemicaliën dus, maar een pure geurbeleving.

Met deze maatregelen is Bolsius hard op weg om haar ecologische voetafdruk te verkleinen. Dit heeft nu ook geresulteerd in een assortiment duurzaam geproduceerde kaarsen

Het assortiment

Duurzame rustiekkaarsen

Rustiekaarsen geproduceerd op basis van plantaardige was uit Europa. Voorzien van een groene lont en een wikkel van gerecycled papier, om het groene karakter te benadrukken. Verkrijgbaar in drie afmetingen en drie verschillende trendy kleuren.

Bolsius Duurzame rustiekkaarsen

Duurzame Patiolights

De kaars voor op de tuintafel. Gemaakt van gerecycled glas en gevuld met plantaardige was. Verpakt in een sleeve van FSC karton met uitgebreide productinformatie. Verkrijgbaar in drie trendy kleuren.

Bolsius Duurzame Patiolights

Duurzame citronella kaarsen.

Zomers genieten in de tuin en insecten op een natuurlijke wijze op afstand houden. Dat kan met de duurzame citronella kaarsen van Bolsius. Er is keuze uit een patiolight en citronella geurtheelichten. Alle twee deze producten zijn geproduceerd met plantaardige was en voorzien van een verpakking van gerecycled papier. Een zeer duurzame optie dus.

Bolsius Duurzame Citronellakaarsen