Bolsius kiest voor een duurzamere koers

Al sinds 1870 zorgt Bolsius voor magische momenten. Om dit ook in de toekomst te blijven doen lanceert Bolsius dit najaar een vernieuwde collectie. Hierbij is het belangrijkste uitgangspunt het verduurzamen van het assortiment. Met respect voor ons erfgoed, oog voor kwaliteit en liefde voor mens en planeet.

De nieuwe koers van Bolsius is gebaseerd op de volgende drie uitgangspunten:

 

Onweerstaanbare ervaring Sociale verantwoordelijkheid Mission green

onweerstaanbare ervaring

Al sinds 1870 inspireert Bolsius magische momenten met haar producten. Met passie voor kaars en geur, en oog voor kwaliteit garanderen zij een perfecte vlam en een fantastische geurbeleving.

sociale verantwoordelijkheid

Bolsius ontwikkeld haar producten met liefde voor mens, dier en planeet. Daarom worden de kaarsen geproduceerd in Europa en minimaliseert men het gebruik van dierlijk vet.

mission green

Bolsius is zich bewust van haar ecologische voetafdruk. Daarom wordt er gepionierd met nieuwe grondstoffen. En kiest Bolsius voor recyclebare materialen, een katoenen lont en minimaliseert zij het gebruik van plastic.

 

Alle producten uit de nieuwe series worden geproduceerd met 25% plantaardige was uit Europa en zijn volledig vrij van palmolie. Ze beschikken over uitstekende brandeigenschappen en branden hierdoor nog langer dan voorheen. Wat ons betreft een echte win-win situatie, waarbij de collectie van Bolsius toekomstbestendig is.

Deze duurzamere koers heeft geresulteerd in de volgende nieuwe collecties:

 

Geurkaarsen

 

Bolsius True Joy Bolsius True Glow Bolsius True Freshness

True Joy

Geniet van de schoonheid van de natuur. In deze moderne collectie geurkaarsen vangen we de schoonheid van de natuur in kleur, vorm en geur. Door de fantastische look & feel spreekt deze collectie een geheel nieuwe groep consumenten aan. Geproduceerd op basis van natuurlijke grondstoffen en met oog voor de natuur. De kaarsen zijn verkrijgbaar in drie moderne en gebalanceerde geuren.

True Glow

De winterperiode is dé tijd om kaarsen te branden. Met de True Glow geurkaarsen voldoet u aan alle wensen van de moderne consument. Uitgevoerd in een geur die nauw aansluit bij het seizoen. Stel je de geur van frisse dauwdruppels voor in een winterlandschap, vermengd met warme houtachtige noten van ceder en amber. Verkrijgbaar in de twee bestverkopende geurproducten: de geurkaars en de geurverspreider.

True Freshness

Haal de frisse lucht van de natuur in huis! Een fris huis betekent een frisse start van de dag. Vanuit deze gedachte is de nieuwste geurlijn van Bolsius ontwikkeld. Drie populaire geurproducten, verkrijgbaar in twee verschillende frisse geuren. Met de toevoeging van de FRESHPLEX™ technologie neutraliseren de geurproducten ook vieze geurtjes. Hierdoor blijft de kamer langer fris en is het binnen weer aangenaam toeven.

Klik hier & bekijk de collectie

Klik hier & bekijk de collectie

Klik hier & bekijk de collectie

 

Rustiekkaarsen

Bolsius Shine Collectie Bolsius Silhouette Bolsius Sunset & Shimmer

Shine collectie

Een laagje mist boven het gras, een mooie zonsondergang, een kleurrijke vlinder die zo maar voorbij vliegt. Het is geen wereldnieuws dat de natuur een bron van schoonheid is. Toch blijven we ons er wél nog steeds over verwonderen. Daarom zijn onze vernieuwde rustiekkaarsen geïnspireerd door kleuren en texturen van de natuur. Zonder dierlijk vet, met plantaardige wax uit Europa en een katoenen lontje.

Silhouette

Mooie vormen van de natuur, silhouetten en schaduwen. Zoals de gekartelde bladeren van de varen, de organische vorm van eucalyptus en de zachte rondheid van salie. Dit vormde de inspiratie voor de Silhouet collectie. In drie trendkleuren en eenvoudig om te mixen en te matchen met onze Shine, Shimmer en Sunset. Samen geven ze extra stijl aan het interieur.

Sunset & Shimmer

Deze nieuwe collecties van Bolsius brengen glitter en glamour in huis. Ideaal voor de feestelijke dagen, maar ook om de rest van het jaar een extra schittering te geven. De Sunset stompkaarsen zijn voorzien van een trendy kleurovergang. De Shimmer stompkaarsen hebben een schitterende metallic finish. Hiermee wordt het najaar als vanzelf een feestje.
Klik hier & bekijk de collectie Klik hier & bekijk de collectie Klik hier & bekijk de collectie