Geurkaarsen

Geurkaarsen

Geurkaarsen zijn enorm populair bij de consument. Het gebruik neemt ieder jaar toe. Niet zo gek natuurlijk, want wat is er nou lekkerder dan thuis te genieten van jouw favoriete geur? Optimale ontspanning!

Bekijk ons uitgebreide geurkaarsenassortiment
Voor u is het zaak om de juiste producten in te kopen, om zo aan de vraag van uw klanten te kunnen voldoen. Met ons zeer uitgebreide geurkaarsenassortiment hoeft u eingelijk niet meer verder te zoeken. Binnen onze collectie vindt u alle soorten geurkaarsen terug. Of het nu gaat om gevulde geurglazen, geurdiffusers, geurtheelichten of zelfs geurkaarsen met een cedarhouten lont. Bij ons vindt u het allemaal!

Hieronder zetten we alle collecties voor u op een rij. Klik op één van de afbeeldingen om de verschillende artikelen te bekijken en meer te lezen over de collectie.

Nieuw! Bolsius True Sents & True Moods
Voor het komend najaar introduceert Bolsius een geheel nieuwe geurkaarsenlijn verdeeld in twee concepten: True Sents en True Moods. Wij zijn er van overtuigd zijn dat dit assortiment volop nieuwe verkoopkansen voor u biedt.

Heeft u na het bekijken van de geurkaarsen vragen of wilt een persoonlijk advies voor uw eigen winkel? Neem dan gerust contact met ons op.


Onze geurkaarsencollecties

Nieuw! Bolsius True Sents & True Moods

Banner

Bekijk de complete collectie

Banner

Bekijk de complete collectie


Nieuw! Gusta geurkaarsen

Banner

Bekijk de complete collectie

Gusta biedt een uitgebreid assortiment geurkaarsen dat je huis voorziet van overheerlijke geuren. Er is keuze uit geurkaarsen, geurdiffusers, aroma oliën en complete geursets.

Gusta Cedarwick geurkaarsen

Bekijk de complete collectie

Door de cedar houten lont geven de Cedarwick kaarsen van Gusta een gezelllig geknisper als ze branden. Ze verspreiden een heerlijke sandalwood geur. Verkrijgbaar met 1, 2 of zelfs 3 lonten.


Bolsius Accents & Aromatic - Complete geurkaarsenlijnen

Banner

Bekijk de complete collectie

Bolsius Accents is ontwikkeld door experts uit de kaarsenindustrie gericht op de actuele behoefte van de consument. De collectie heeft een elegante look & feel en is uitgevoerd in verfijnde geuren. Met Bolsius Accents beleeft de consument de aangename en comfortabele momenten van het leven.

Banner

Bekijk de complete collectie

Bolsius Creations is een complete lijn geurchips die naadloos aansluit bij de vraag van uw klant. Inmiddels zijn deze geurchips enorm populair en een ware verkoophit. Creations biedt een lijn met 31 aantrekkelijke geuren. Variërend van een fleurige bloemengeur tot een stevige kruidenmix.