Geurkaarsenmaand

April geurkaarsenmaand

Geurkaarsen zijn enorm populair bij de consument. Het gebruik neemt ieder jaar toe. Niet zo gek natuurlijk, want wat is er nou lekkerder dan thuis te genieten van jouw favoriete geur? Optimale ontspanning!

Bekijk ons uitgebreide geurkaarsenassortiment
Voor u is het zaak om de juiste producten in te kopen, om zo aan de vraag van uw klanten te kunnen voldoen. Met ons zeer uitgebreide geurkaarsenassortiment hoeft u eingelijk niet meer verder te zoeken. Binnen onze collectie vindt u alle soorten geurkaarsen terug. Of het nu gaat om gevulde geurglazen, geurdiffusers, geurtheelichten of zelfs geurkaarsen met een cedarhouten lont. Bij ons vindt u het allemaal!

Volop korting tijdens de geurkaarsenmaand
Wij hebben de maand april omgedoopt tot "geurkaarsenmaand". Tijdens de hele maand april kunt u profiteren van volop mooie acties en hoge kortingen. Mis de slag niet en vul uw assortiment aan met geurkaarsen.

Hieronder zetten we alle collecties en acties voor u op een rij. Klik op één van de afbeeldingen om de verschillende artikelen te bekijken en meer te lezen over de acties.

Nieuw! Bolsius True Sents & True Moods
Voor het komend najaar introduceert Bolsius een geheel nieuwe geurkaarsenlijn verdeeld in twee concepten: True Sents en True Moods. Graag geven wij u alvast een sneak preview van de nieuwe producten, omdat wij er van overtuigd zijn dat dit assortiment volop nieuwe verkoopkansen voor u biedt.

Heeft u na het bekijken van de geurkaarsen vragen of wilt een persoonlijk advies voor uw eigen winkel? Neem dan gerust contact met ons op.

Let op: Alle genoemde kortingen zijn netto kortingen, inclusief webshopkorting en geldig tot 1 mei 2019.


Geurkaarsencollectie & Acties

Nieuw! Gusta geurkaarsen

Banner

Bekijk de complete collectie

Gusta biedt een uitgebreid assortiment geurkaarsen dat je huis voorziet van overheerlijke geuren. Er is keuze uit geurkaarsen, geurdiffusers, aroma oliën en complete geursets.

Gusta Cedarwick geurkaarsen

Bekijk de complete collectie

Door de cedar houten lont geven de Cedarwick kaarsen van Gusta een gezelllig geknisper als ze branden. Ze verspreiden een heerlijke sandalwood geur. Verkrijgbaar met 1, 2 of zelfs 3 lonten.

Gusta geurkaarsen 15% korting


Bolsius Accents & Aromatic - Complete geurkaarsenlijnen

Banner

Bekijk de complete collectie

Bolsius Accents is ontwikkeld door experts uit de kaarsenindustrie gericht op de actuele behoefte van de consument. De collectie heeft een elegante look & feel en is uitgevoerd in verfijnde geuren. Met Bolsius Accents beleeft de consument de aangename en comfortabele momenten van het leven.

25% korting op alle Accents geurdiffusers

Banner

Bekijk de complete collectie

Bolsius Aromatic biedt een zeer ruime keuze aan geurkaarsen. Zo vindt uw klant altijd het juiste product in zijn favoriete geur. Geschikt voor elk moment en voor iedere ruimte. Geproduceerd op basis van natuurlijke ingrediënten zodat een optimale geurbeleving gegarandeerd is. Verkrijgbaar in 14 populaire geuren.

Aromatic geurdiffusers 1+1 gratis


Bolsius Citronella geurkaarsen - Koop nu in voor de zomer!

Banner

Bekijk de complete collectie

In de Citronella Garden collectie wordt de welbekende citronellageur gecombineerd met een groen kruid: basilicum, rozemarijn of citroengras. Het ruikt alsof je ’s morgens vroeg door een kruidentuin loopt, omhuld door fijne, frisse geuren.

Banner

Bekijk de complete collectie

Hét basisassortiment met citronella kaarsen. Keuze uit vijf verschillende producten die aansluiten bij de behoefte van uw klant. Deze producten houden insecten op afstand, zodat uw klant ongestoord buiten kan genieten.

15% korting op alle citronellakaarsen.


Bolsius Waxmelts & Creations geurchips - Altijd de juiste geur in huis!

Banner

Bekijk de complete collectie

Het assortiment waxmelts is verder uitgebreid met de nieuwe moodpacks. Fijne geurcombinaties die je energie geven, in zomerse sferen brengen of juist tot rust brengen. Er is een combinatie voor elke gelegenheid; of je nu alleen wilt ontspannen of juist genieten van quality time met vrienden.

Bolsius Waxmelts 1+1 gratis!

Banner

Bekijk de complete collectie

Bolsius Creations is een complete lijn geurchips die naadloos aansluit bij de vraag van uw klant. Inmiddels zijn deze geurchips enorm populair en een ware verkoophit. Creations biedt een lijn met 31 aantrekkelijke geuren. Variërend van een fleurige bloemengeur tot een stevige kruidenmix.

Bolsius Creations 25% korting


Nieuw! Bolsius True Sents & True Moods - Bekijk onze sneak preview

Banner

Bekijk de sneak preview

Banner

Bekijk de sneak preview

De compleet nieuwe geurkaarsenlijn van Bolsius. Verkrijgbaar vanaf 1 september 2019. Bekijk nu alvast onze speciale sneak preview en ontdek de nieuwe verkoopkansen. 15% introductiekorting op uw pre-order.


Let op: Alle genoemde kortingen zijn netto kortingen, inclusief webshopkorting en geldig tot 1 mei 2019.