Nieuwe! PAW Aromatic - geurservetten

PAW Aroma - servetten met een geur

Een echte primeur! Zo mogen we de nieuwe collectie geurservetten van PAW zeker wel noemen.

Geur is een van onze belangrijkste zintuigen. Een enkele geur kan al een stroom van herinneringen op gang brengen. Vers gebakken brood, de geur van koffie of lavendel in de zomer. Geur geeft je een echte beleving en kan je gemoed beïnvloeden.

Daarom introduceert PAW de nieuwe Aroma collectie. Servetten voorzien van een overheerlijke geur. Hiermee wordt de beleving voor de consument compleet. Een mooie, vernieuwde product-groep. Leuk voor bij de maaltijd of een snelle snack. De servetten zijn verkrijgbaar in vier herkenbare geuren, verdeeld over acht leuke designs.

De servetten zijn verkrijgbaar in de volgende geuren:

Bubble Gum
PAW Geurservet Bubble Gum
De zoete geur van kauwgom doet denken aan de zorgeloze jaren van jeugd. Het zal een vrolijke stemming brengen en verrast jonge gasten.
 
Deze servetten passen prima bij een zoete snack.
 
Perzik & Mango
De zoete perzik gemengd met tropische mango neemt je mee naar zonnige zomervakanties en exotisch tripjes. Deze geur zal de zoetekauwen onder ons direct aanspreken.
 
Deze servetten zijn echt geschikt voor de zomer.
 
Secret Garden
PAW Geurservet Secret Garden
De rijke, bloemige compositie zal charme toevoegen aan bijeenkomsten rond de tafel en brengt uw gasten naar een betoverde bloementuin.
 
Coffee
PAW Geurservet Coffee
Niets lekkerder dan de geur van verse koffie. Heerlijk om de dag mee te starten of een uitgebreid diner mee te eindigen. Met deze servetten komt de geur van koffie helemaal tot leven.