Verkoopkansen in tijden van Corona

Sfeerpunt steunt u in deze lastige tijden!

Het zijn uitzonderlijke tijden. Daar is eigenlijk iedereen het wel over eens. Door de geldende maatregelen rondom het corona virus zijn we allemaal veel thuis en zijn er minder klanten in de winkelstraten. Voor veel ondernemers brengt deze periode dan ook onzekerheid met zich mee. Sfeerpunt wil u – juist in deze situatie – graag extra ondersteunen. Samen komen we zeker door deze lastige periode heen!

Alle bestellingen vanaf € 350,00 nu franco huis!

Vanaf nu tot 1 september 2020 leveren wij alle bestellingen vanaf € 350,00 excl. BTW gratis bij u af. Daarnaast geldt er de komende periode geen minimum orderbedrag! Zo kunt u makkelijker kleinere bestellingen plaatsen en er voor zorgen dat uw schappen gevuld blijven. Uiteraard kunt u bij iedere webshopbestelling blijven rekenen op 5% webshopkorting.

Scherpe verzendtarieven!

Is uw bestelling niet franco, maar kan hij wel in één of meerdere dozen verzonden worden? Dan bieden wij u een extra scherp verzendtarief aan. Zodra u de orderbestelling heeft geplaatst krijgt u van ons een opgave van de werkelijke verzendkosten.Waar liggen voor u extra verkoopkansen?

Waar liggen voor u de kansen?


U heeft zelf vast ook al nagedacht waar voor u in deze tijden de (extra) verkoop-kansen liggen. Ook hierbij willen u graag helpen!

Uw online verkoop starten of uitbreiden?

In de huidige situatie gaan particulieren meer online bestellen. Heeft u al een webshop of gaat u deze binnenkort openen? Denk dan ook eens aan onze producten. Wij zijn u graag van dienst met de benodigde gegevens.

Zo is er een artikelbestand beschikbaar dat u kunt (laten) inlezen in uw webshop en zijn er van al onze producten duidelijke product- en sfeerafbeeldingen. Zo heeft u in no-time ons mooie assortiment online staan. Vraag bij ons het actuele artikelbestand aan.

Tip! Is uw webshop online? Maak dan gebruik van social media om de site te promoten. Dit is een goedkope en snelle manier om bezoekers naar uw site te lokken.

Uw assortiment uitbreiden?

Verras uw klanten met nieuwe producten. In onze collectie vindt u vier A-merken met een zeer uitgebreid assortiment (meer dan 2500 producten!). Het is - zeker nu - echt de moeite waard om de verschillende collecties eens op uw gemak te bekijken.

Denkt u hierbij aan de trends die er momenteel zijn of richt u op het komende zomerseizoen. Wellicht zijn er verkoopkansen die u eerder over het hoofd heeft gezien. Met uw eigen creativiteit komt u zeker op mogelijkheden om de verkopen te stimuleren.

Een advies op maat

Wilt u een advies op maat voor uw onderneming? Of gewoon even sparren? Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in home-, gift- en gardenbrache. Hierdoor hebben wij veel kennis van sfeerproducten en de verkoop hiervan. Deze kennis delen wij graag met u. Laten we er samen een succes van maken.

Neem dus gerust contact met ons op om te overleggen over de mogelijkheden voor uw onderneming. Wij zijn op werkdagen bereikbaar telefonisch en per mail bereikbaar.