Nieuws

De laatste updates m.b.t. Sfeerpunt en onze producten.

 


 

Bolsius Accents geurkaarsen

Dit najaar introduceert Sfeerpunt de nieuwe Accents geurkaarsen van Bolsius. Ontwikkeld door dé experts uit de kaarsenbranche en volledig afgestemd op de wensen van de hedendaagse consument. De collectie heeft een elegante look & feel gekregen en is uitgevoerd in verfijnde geuren. Heerlijk om jezelf mee te verwennen of om cadeau te geven. Elke geur heeft haar eigen karakter en roept herinneringen op die de kleine dingen in het leven mooier maken. Een assortiment waarmee u als winkelier zich perfect kan onderscheiden.

Klik hier om alle producten te bekijken

Bolsius Accents geurkaarsen

 


 

Nieuw! Waxmelts Moodpacks

De waxmelts blijven erg populair bij de consument. Dit najaar is de collectie van Bolsius verder uitgebreid met een aantal mixverpakkingen. Fijne geurcombinaties die je direct energie geven, je in winterse sferen of juist tot rust brengen. Hiermee hoeft de consument zelf niet meer te combineren, maar heeft hij gelijk de juiste geur te pakken. Er is een combinatie voor iedere gelegenheid; of het nu voor jezelf is of tijdens quality time met familie en vrienden. Klik hier om alle producten te bekijken
Bolsius Waxmelts Moodpacks

 


 

Decoratie gericht op het seizoen

De Deco Lights van Bolsius zorgen voor sfeervolle decoratie passend bij het seizoen. Zo zijn de glazen uit de Enchanting Nature serie geïnspireerd door de betoverende elementen van onze natuur. Vallende bladeren, dwarrelende sneeuwvlokken, kleurrijke luchten, mysterieuze mist over het meer en glamoureus licht van de maan. Ideaal voor het najaar en de winter. De geurglazen van Classic Christmas maken de feestdagen helemaal compleet. Sprekende prints van kerststerren en nostalgische traktaties zijn uitgevoerd in warme wintertinten. De heerlijke, zoete geur van amarena kersen versterkt de herinneringen aan gezellige kerstdagen met familie en vrienden.

Klik hier om alle producten te bekijken
Bolsius Decolights Bolsius Decolights

 


 

Gusta - Celebrate the day!

Het leven mag gevierd worden. Met de producten van Gusta lukt dat zeker. Door de trendy vormgeving en eigentijdse kleuren toveren de producten van Gust aals vanzelf een lach op ieders gezicht. Leuk om te geven en fantastisch om te krijgen.

De complete Gusta collectie bestaat uit ruim 1500 producten, duidelijk verdeeld in thema’s en concepten die u direct in uw assortiment kunt opnemen.

Klik hier om alle producten te bekijken
Gusta Lifestyle

 


 

Nieuwe collectie Kerstservetten

Met een mooi servet maak je de gedekte tafel helemaal compleet. De nieuwe najaars- en kerstcollectie van PAW bestaat uit maar liefst 11 najaars– en winterthema’s. Variërend van de traditionele kerstkleuren rood en groen tot eigentijdse vormen en kleuren. Alle designs geven u de mogelijkheid om uw eigen collectie samen te stellen die zal zorgen voor een mooie omzet in het najaar. Deze complete collectie staat garant voor de beste designs, de beste kwaliteit en de beste prijs.

Klik hier om alle producten te bekijken
PAW Kerstservetten

 


 

Prijsverhoging Bolsius kaarsen

In verband met de stijgende grondstofprijzen voert Bolsius een landelijke prijsverhoging van gemiddeld 3% door. Helaas ontkomen wij er niet aan om ook deze prijsverhoging op de Bolsius producten door te voeren. De nieuwe prijzen gelden vanaf 1 augustus 2018.

 


 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief


Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de scherpste aanbiedingen? Schrijf u hieronder dan in voor onze nieuwsbrief.