Nieuws

De laatste updates m.b.t. Sfeerpunt en onze producten.

 


 

Bolsius Accents geurkaarsen

Sfeerpunt introduceert de nieuwe Accents geurkaarsen van Bolsius. Ontwikkeld door dé experts uit de kaarsenbranche en volledig afgestemd op de wensen van de hedendaagse consument. De collectie heeft een elegante look & feel gekregen en is uitgevoerd in verfijnde geuren. Heerlijk om jezelf mee te verwennen of om cadeau te geven. Elke geur heeft haar eigen karakter en roept herinneringen op die de kleine dingen in het leven mooier maken. Een assortiment waarmee u als winkelier zich perfect kan onderscheiden.

Klik hier om alle producten te bekijken

Bolsius Accents geurkaarsen

 


 

Nieuw! Waxmelts Moodpacks

De waxmelts blijven erg populair bij de consument. Dit najaar is de collectie van Bolsius verder uitgebreid met een aantal mixverpakkingen. Fijne geurcombinaties die je direct energie geven, je in winterse sferen of juist tot rust brengen. Hiermee hoeft de consument zelf niet meer te combineren, maar heeft hij gelijk de juiste geur te pakken. Er is een combinatie voor iedere gelegenheid; of het nu voor jezelf is of tijdens quality time met familie en vrienden. Klik hier om alle producten te bekijken
Bolsius Waxmelts Moodpacks

 


 

Gusta - Celebrate the day!

Het leven mag gevierd worden. Met de producten van Gusta lukt dat zeker. Door de trendy vormgeving en eigentijdse kleuren toveren de producten van Gust aals vanzelf een lach op ieders gezicht. Leuk om te geven en fantastisch om te krijgen. De complete Gusta collectie bestaat uit ruim 1500 producten, duidelijk verdeeld in thema’s en concepten die u direct in uw assortiment kunt opnemen. Klik hier om alle producten te bekijken
Gusta Lifestyle

 


 

Nieuwe collectie voorjaars- en zomerservetten

De nieuwe servettencollectie van PAW bestaat uit maar liefst 12 voorjaars– en zomerthema’s. Variërend van fris voorjaarsgroen tot een ruime keuze aan paasdesigns. En van moderne vormen tot zonnige zomerdesigns die passen bij het buitenleven, de tuin en de vakantieperiode. Alle designs geven u de mogelijkheid om uw eigen col-lectie samen te stellen die zal zorgen voor een goede verkoop. Wij zijn u uiteraard ook graag van dienst met een passend assortimentsvoorstel.

Klik hier om de complete collectie te bekijken.
PAW Kerstservetten

 


 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de scherpste aanbiedingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Vul hieronder uw gegevens in om u aan te melden.

* indicates required