Nieuws

De laatste updates m.b.t. Sfeerpunt en onze producten.

 


Nieuw! Bolsius True Scents

In de True Scents serie vinden we de best verkopende producten met vernieuwde geuren en een nieuwe uitstraling. Alle producten zijn geproduceerd op basis van natuurlijke extracten en staan garant voor een optimale geurbeleving. Het assortiment bestaat uit drie soorten gevulde geurglazen, geurtheelichten, maxigeurlichten, een geurvotive kaarsje, een geurdiffuser, de nieuwe geribbelde stompkaars en de waxmelts met bijbehorende brander. Met dit brede assortiment kiest de consument altijd het product dat bij hem of haar past.

Pure geuren
Bij de geurselectie is gekozen voor 6 pure basisgeuren. Het zijn de meest favoriete geuren van de consument. Hiermee bent u verzekerd van een hoge omloopsnelheid en worden winkeldochters voorkomen.

Klik hier om alle producten te bekijkenBolsius True Scents

 

 


Nieuw! Bolsius True Moods

De producten uit de True Moods verbeteren je 'mood'. Fijne geurcombinaties die haast therapeutisch werken. Of je nu even lekker wilt ontspannen of juist een energieboost nodig hebt. Met deze geuren gaat beide zeker lukken. Ideaal voor de consument die op zoek is naar een meer completere geurbeleving.

Uitgebalanceerde geuren
Bij het samenstellen van deze collectie hebben de makers gekozen voor uitgebalanceerde geuren die nauw aansluiten bij de gebruiksmomenten van de consument.

Klik hier om alle producten te bekijken


Bolsius True Moods

 


 

Assortiment Bolsius stompkaarsen uitgebreid

Met ingang van dit najaar heeft Bolsius de collectie gladde stompkaarsen fors uitgebreid. Er is nu keuze uit 13 verschillende modellen. De populairste afmetingen zijn nu verkrijgbaar in 14 kleuren. De andere afmetingen zijn altijd verkrijgbaar in de 4 bestverkopende kleuren. Volop keus voor de consument dus.

Klik hier om alle stompkaars te bekijkenBolsius Stompkaarsen

 


 

Trend! Gusta Avant Garde

Vooruitstrevend en vernieuwend. Daar staat de woontrend Avant Garde voor. Genieten van stijlvolle accessoires, uitgevoerd in moderne vormen en designs. Creëer thuis een sfeer van klasse en weelde. Optimaal genieten van het eigen interieur. De uitgebreide collectie biedt voor ieder wat wils.

Klik hier om alle producten te bekijken
Gusta Lifestyle

Trend! Gusta Sunbaked

Nagenieten van die mooie (wereld)reis. Of alvast in de vakantiestemming komen. Met de nieuwe Sunbaked serie van Gusta gaat dat zeker lukken. Geef het interieur een exotisch tintje en vang die wereldse sfeer. Maak een wereldreis in je eigen huis en geniet van de verschillende culturen.

Klik hier om alle producten te bekijken
Gusta Lifestyle

 


 

Samenwerking Gusta met Mwah

Speciaal voor het najaar heeft Gusta de samenwerking opgezocht met de tekstschrijvers van Mwah. Dit heeft geresulteerd in een collectie aardewerk met leuke teksten. Origineel en eigenlijds. Erg leuk om cadeau te doen.

Klik hier om alle producten te bekijken
Gusta Lifestyle

 


 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de scherpste aanbiedingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Vul hieronder uw gegevens in om u aan te melden.

* indicates required