Over Sfeerpunt

SfeerpuntWij zijn een jonge en dynamische groothandel gespecialiseerd in Bolsius & Gouda kaarsen, en de lifestyle producten van Gusta. Inmiddels zijn wij zeer bedreven in het creëren van sfeerconcepten. Onze producten zorgen voor de juiste sfeer door alle seizoenen heen. In de toekomst blijven wij nauw betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe sfeerproducten. Wij zullen dan ook telkens nieuwe producten introduceren. 

Sfeerpunt levert aan Detaillisten, Groothandel en Horeca in Nederland en België en verkoopt haar producten ook via inkoopcentra. Wij staan op vakbeurzen in Nederland en België. Om in te kopen via deze website dient u te beschikken over een KvK-nummer. Voor onze klanten uit België gelden afwijkende voorwaarden.

Wanneer u de prijzen van de producten wilt inzien of een bestelling wilt plaatsen, en u nog geen klant van onze website bent, dient u zich eerst aan te melden als nieuwe klant. Zodra u de gevraagde gegevens hebt ingevuld wordt het account direct aangemaakt.

Vanzelfsprekend kunt u ons ook bellen om een afspraak te maken voor een persoonlijk bezoek of andere vragen.

Verkoopkantoor
Ons verkoopkantoor is gevestigd in Leusden en wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren van 9.00 tot 17.00 uur. 

Tel.: 033-433 35 95
Fax. 033-433 35 94 
E-mail: info@sfeerpunt.nl

Wij leveren door geheel Nederland en België. 

Actieve benadering
Verder benaderen wij onze klanten via :

> Persoonlijk bezoek (natuurlijk kunt u bellen om een afspraak te maken)
> Telefonische verkoop activiteiten
> Mailings en alle mogelijke verkoopondersteunende activiteiten 

Wij zijn pas tevreden als wij voor u winstgevende omzet kunnen genereren!