Persoonlijk advies

Als groothandel beschikken wij over uitgebreide productkennis en ruime ervaring in het creëren van sfeer. Natuurlijk delen wij deze kennis en ervaring graag met u in de vorm van een persoonlijk advies.

Passend assortimentsvoorstel
Iedere onderneming is anders. Er is veel verschil in presentatiemogelijkheden, doelgroep en prijsstelling. Dat vraagt om een assortiment op maat.

Uiteraard kunt u zelf een keuze maken uit onze ruime assortiment, maar wij denken ook graag met u mee. Op basis van de producten die het best bij uw onderneming passen maken wij een voorstel op maat. Wij maken dan een een selectie op basis van populariteit en gericht op uw doelgroep. Dit kan voor zowel een fysieke winkel als een webwinkel.

Presentatiemogelijkheden
Een goede verkoop valt of staat met de juiste presentatie. Om de attentiewaarde te verhogen en uw omzet te stimulern hebben wij diverse mogelijkheden om onze producten optimaal te presenteren. Denkt u hierbij aan kasten, displays of molens. Allemaal passend bij onze producten. Zo maakt u de presentatie nog aantrekkelijker voor uw klant.

Instore acties
Wilt u de verkoop van kaarsen en/of servetten extra stimuleren een in specifieke periode? Dan kan een instore actie zinvol zijn. Met een tijdelijke aanbieding en extra opvallende presentatie geeft u de artikelen extra attentiewaarde.

Wij denken graag met u mee.

Persoonlijke afspraak
Desgewenst maken wij een afspraak met u om de situatie ter plaatse te bekijken en in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden te bespreken.

Klik hier om een afspraak te maken.