Bolsius Shine Collectie

Bolsius Shine Collectie

Een laagje mist boven het gras, een mooie zonsondergang, een kleurrijke vlinder die zo maar voorbij vliegt. Het is geen wereldnieuws dat de natuur een bron van schoonheid is. Toch blijven we ons er wél nog steeds over verwonderen. Daarom zijn onze vernieuwde Shine rustiekkaarsen geïnspireerd door kleuren en texturen van de natuur.

Geproduceerd zonder palmolie of dierlijk vet, maar met plantaardige wax uit Europa en een fair trade katoenen lontje. De nieuwe rustiekkaarsen branden bovendien nóg langer.

Kortom: deze collectie biedt u volop mooie verkoopkansen. Zowel in uw winkel als online.

>> Klik hier om de hele collectie te bekijken <<

Beschikbare afmetingen

De shine rustiekkaarsen zijn verkrijgbaar in zes verschillende afmetingen. Dit zijn de bestverkopende afmetingen en bovendien ideaal met elkaar te combineren tot mooie setjes.

Bolsius Shine Afmetingen

Kleurenpalet

De shine rustiekkaarsen zijn verkrijgbaar in de volgend eigentijdse kleuren. Kleuren die volledig passen bij de laatste interieurstrends en het seizoen.

Misty Pink

Bolsius Shine Collectie Misty Pink
Mystiek, heeft niet voor niets het woord ‘mist’ in zich. Deze dromerige roze kleur zorgt voor een zacht accent in iedere kamer.

Soft pearl

Bolsius Shine Collectie Soft Pearl
De zachte gloed van een zoetwaterparel is ieders favoriet. Een musthave, want deze kaars combineert met iedere kleur.

Honeycomb Yellow

Bolsius Shine Collectie Honeycomb Yellow
Stel je warme gele honing voor, gecombineerd met de textuur van honingraat. Dat gevoel hebben we omvat in een deze okergele kaars, die je interieur in zomer én winter een warme touch geeft.

 

Suede Brown

Bolsius Shine Collectie Suede Brown
Deze kleur is geïnspireerd door het zachte gevoel van leer en de kleur van herfstbladeren. Bruin is het nieuwe zwart!

Velvet Red

Bolsius Shine Collectie Velvet Red
Zacht zoals fluweel, met de donkerrode kleur van biet. Deze dieprode kleur verwarmt je interieur, zoals fluweel doet met je huid.

Frosted Lavender

Bolsius Shine Collectie Frosted Lavender
Stel je de aanraking van lavendel voor op een koude winterdag. Zelfs bedekt door sneeuw springt de diepe paarsgrijze kleur er altijd uit.

 

Foggy Green

Bolsius Shine Collectie Foggy Green
Deze kleur voelt als een wandeling door het bos op een mistige dag. Vanuit het diepe groene woud, geeft het je tafel een vleugje mysterie.
 

 

>> Klik hier om de hele collectie te bekijken <<

 

TV commercials op landelijke zenders

Bolsius ondersteunt de introductie en verkoop van deze nieuwe collectie met commercials op de zenders RTL4, Veronica, Net5 en SBS6. Vooral rondom woonprogramma’s als ‘Eigen huis en Tuin’, ‘VT Wonen’ en ‘Droomhuis op het platteland.’ De commercials worden om de week uitgezonden. 

Bekijk hieronder alvast de commercial op Youtube:

 

Product- & sfeerafbeeldingen

Om de (online) verkoop te stimuleren hebben wij een aantal speciale downloads samengesteld.

We hebben een compleet pakket met alle product- en sfeerafbeeldingen samengesteld. Hiermee vult u makkelijk en snel uw website.

Bolsius Shine Collectie Social Media kit

Download de verkoopkit

 

>> Klik hier om de hele collectie te bekijken <<