Sneak Preview! True Scents & True Moods

Dit najaar introduceert Bolsius een geheel vernieuwde geurkaarsenlijn verdeelt in twee concepten: True Scents en True Moods. Een inspirerende geurkaarsenlijn die nauwkeurig is afgestemd op de behoeftes en wensen van de hedendaagse consument. Alle artikelen zijn leverbaar vanaf 1 september 2019. Op deze pagina geven wij u graag alvast een sneak preview.

Bolsius True Scents & True Moods

True Scents

In de True Scents serie vinden we de best verkopende producten met vernieuwde geuren en een nieuwe uitstraling. Alle producten zijn geproduceerd op basis van natuurlijke extracten en staan garant voor een optimale geurbeleving. Het assortiment bestaat uit drie soorten gevulde geurglazen, geurtheelichten, maxigeurlichten, een geurvotive kaarsje, een geurdiffuser, de nieuwe geribbelde stompkaars en de waxmelts met bijbehorende brander. Met dit brede assortiment kiest de consument altijd het product dat bij hem of haar past.

Bolsius True Scents collectie overzicht

Pure geuren
Bij de geurselectie is gekozen voor 6 pure basisgeuren. Het zijn de meest favoriete geuren van de consument. Hiermee bent u verzekerd van een hoge omloopsnelheid en worden winkeldochters voorkomen.

De True Scents zijn verkrijgbaar in de volgende geuren:

Best verkopende geuren  

Bolius True Scents Magnolia Magnolia
Bolius True Scents Vanille  Vanille
Bolius True Scents LavendelLavendel

Inspirerende geuren  

Bolius True Scents Granaatappel Granaatappel
Bolius True Scents Pioenroos Pioenroos
Bolius True Scents Oud houtOud wood

Trendy verpakking
Op de trendy verpakking ziet de consument in een oogopslag om welke geur het gaat. Wat je ziet is wat je ruikt. Er is gekozen voor een modern ontwerp in aantrekkelijke kleuren. Door het slimme kijkvenster is het product altijd zichtbaar voor de klant.

Bolsius True Scents verpakkingen

Bekijk alle producten
Bent u benieuwd naar alle producten? Download hieronder onze speciale pre-order bestelformulier. Als u voor 1 mei a.s. een pre-order plaatst, ontvangt u 15% early bird korting. U bepaalt zelf wanneer deze pre-order (na 1-9-2019) wordt geleverd. En natuurljk ontvangt u de factuur ook pas na levering.

Download het pre-order formulier en plaats uw bestelling.


True Moods

De producten uit de True Moods verbeteren je 'mood'. Fijne geurcombinaties die haast therapeutisch werken. Of je nu even lekker wilt ontspannen of juist een energieboost nodig hebt. Met deze geuren gaat beide zeker lukken. Ideaal voor de consument die op zoek is naar een meer completere geurbeleving.

Bolsius True Moods collectie

Uitgebalanceerde geuren
Bij het samenstellen van deze collectie hebben de makers gekozen voor uitgebalanceerde geuren die nauw aansluiten bij de gebruiksmomenten van de consument.

De True Moods producten zijn verkrijgbaar in de volgende geuren:

Ontspannende geuren  

Bolius True Moods So RelaxedSo Relaxed
Een rijke ontspannende bloemen houtachtige geur met lavendel, kamille en warme balsemachtige tonen op de achtergrond.
Bolius True Moods Feel Happy Feel Happy
Een vrolijke sappige fruitige geur met mango bergamot perzik en sinaasappel.
Bolius True Moods Pure RomancePure Romance
Een bloemige chypre geur met boeket rozen rustend op een achtergrond van sensuele amber en patchoeli.

Energieboosters  

Bolius True Moods New Energy New Energy
Een pittige citrusgeur met grapefruit oranje citroen en elementen van pittige gember.
Bolius True Moods In BalanceIn Balance
Een frisse fougère geur met witte thee, groene kruiden en muntblaadjes op een houtachtige achtergrond.
Bolius True Moods Get CosyGet Cosy
Een heerlijke 'feel good' geur met appel, kaneel, kruidnagel vanille, karamel en muskus 

Nieuw! Roomspray
Naast de geribbelde stompkaars en nieuwe gevulde geurglazen zijn de True Moods geuren ook verkrijgbaar als interieurspray. Ideaal om ruimtes direct te verfrissen met je favoriete geurcombinatie. Verkrijgbaar in alle 6 de moodgeuren.

Bolsius True Moods interieurspray

Kleurrijke verpakking
De vrolijke verpakking van de True Moods producten brengen uw klant eigenlijk al gelijk in de juiste sfeer. De kleuren hebben een natuurlijke aantrekkingskracht en zorgen voor de juiste attentiewaarde in het schap.

Bolsius True Moods verpakkingen

 

Plaats een pre-order en ontvang 15% early bird korting
Bent ook u direct enthousiast over deze nieuwe geurkaarsenlijnen? Wij zijn in ieder geval overtuigd van de mooie verkoopkansen die het assortiment biedt. Daarom geven wij u alvast de mogelijkheid om een pre-order te plaatsen.

Alle artikelen zijn leverbaar vanaf 1 september 2019. Wij bieden u echter nu al de mogelijkheid om een pre-order te plaatsen. Hierop ontvangt u 15% early bird korting*. Natuurlijk bepaalt u zelf wanneer (na 1-9-2019) uw bestelling wordt geleverd.

Klik hieronder om het pre-order bestelformulier te downloaden en bekijk alle producten op uw gemak.

Download het pre-order formulier en plaats uw bestelling.