Sfeerpunt BBQ Top 10

Sfeerpunt BBQ Top 10

 

QlichefHet mooie weer zorgt er voor dat de consument weer massaal gaat barbecueën. Hierbij mogen de nodige accessoires en sfeerartikelen natuurlijk niet ontbreken. Inmiddels bieden wij u een ruim BBQ & Outdoor assortiment aan.

Samen met Qlichef hebben wij de Sfeerpunt BBQ Top 10 samengesteld. Zo bent u weer helemaal op de hoogte van alle trends en tips.

Kijktip: Ik BBQ voor jou!
De producten uit ons Gusta assortiment zijn wekelijks te zien in het RTL 4 programma Ik BBQ voor jou.

Het programma Ik BBQ Voor Jou is iedere zaterdagmiddag om 17:00 uur te zien bij RTL 4.  De uitzendingen en losse recepten zijn ook te bekijken via het Youtube kanaal.


1. Roken is het nieuwe koken

Gusta BBQ Smoker  

Niets is lekkerder dan een langzaam gerookt stuk vlees. Door de tijd te nemen voor de bereiding komt het vlees extra op smaak. Met de Gusta BBQ Smoker wordt ieder stukje vlees heerlijk gerookt bereid en ontstaat een optimale smaakbeleving.

Hij kan natuurlijk ook gebruikt worden om heerlijk op te grillen. Door zijn beperkte afmetingen is deze trendy smoker ook weer handig op te bergen of mee te nemen.

Consumenten reageren dolenthousiast op dit product. Dit is dé hardloper voor de komende zomer
!

Klik hier om de Gusta BBQ Smoker te bekijken.

2. BBQ-en kan overal en altijd!

Gusta draagbare BBQ's  

Met de draagbare BBQ’s van Gusta kun je altijd en overal barbecueën. Spontaan bij vrienden, op de camping, tijdens een festival of aan het strand bij de ondergaande zon. Volop genieten van lekker eten en goed gezelschap.

Bekijk de complete trendy collectie. De inkoopprijzen zullen u echt verbazen.

Klik hier om alle draagbare BBQ's te bekijken.

3. Meten is weten

Gusta BBQ Thermometer  

Consumenten willen steeds professioneler gerechten bereiden. Bij het bereiden van gerechten op de BBQ is de juiste temperatuur van cruciaal belang. Door de Gusta BBQ Thermometer te gebruiken meet je altijd eenvoudig de (kern)temperatuur van het gerecht.

Op de thermometer staat duidelijk aangegeven welke temperatuur nodig is bij welk stuk vlees. Ook voor de BBQ geldt: meten is weten.

Klik hier om alle BBQ gereedschap te bekijken.

4. Goed gereedschap is het halve werk

Gusta BBQ gereedschap  

Dat geldt zeker als je gaat barbecueën. Een goede vleestang, spatel en vork zijn vormen de basis uitrusting.

Tip: gebruik de vleesvork niet om het vlees van de BBQ af te halen. Hierdoor prik je gaatjes in het vlees en ontsnappen de vleessappen. Dit gaat ten koste van de smaak.

Klik hier om alle BBQ gereedschap te bekijken.

5. Bak eens wat anders

Gusta BBQ accessoires  

Pizza, tosti’s en zelf gehaktballen. Met de accessoires van Gusta is het mogelijk om deze dingen zelf op de BBQ te bereiden. Leuk als je eens wat anders wilt maken dan een stukje vlees.

Biedt de consument variatie deze zomer.

Klik hier om alle mogelijkheden voor op de BBQ.

6. Geniet van een heerlijk koel drankje.

Gusta In a Jar  

Bij een zonnige dag in tuin hoort natuurlijk een koel drankje. Met de limonadetap van Gusta maakt de consument eenvoudig een drankje klaar. Door de handige tapkraan kan het drankje ook gelijk ingeschonken worden.

Verkrijgbaar in 4 en 7 liter. Levering per 2 stuks.

Klik hier om alle In A Jar producten te bekijken.

7. Bakken en braden op de BBQ

Gusta BBQ accessoires  

Naast het klaar maken van een stukje vlees is er tegenwoordig veel meer mogelijk. Met de braadslede van Gusta braadt je eenvoudig een volledige kip of bak je een paar spiesen gaar. Super handig, omdat het vet uit het vlees wordt opgevangen. Zo ontstaan er geen ongewenste vlammen.

Klik hier om alle mogelijkheden voor op de BBQ.

8. Trend: vegetarisch BBQ-en

Gusta BBQ accessoires  

Natuurlijk kan met de BBQ inmiddels veel meer dan alleen een stukje vlees bakken. Het vegetarisch barbecueën is enorm in op komst.

Verse groeten uit de BBQ-wok, een spies van verschillende groeten of een gestoomd gerecht. Heerlijk genieten zonder vlees.

Klik hier om alle mogelijkheden voor op de BBQ.

9. Veiligheid staat voorop!

Gusta BBQ Schorten en handschoenen  

Natuurlijk staat bij het barbecueën veiligheid altijd voorop. Het gebruik van een goed schort en een BBQ-handschoen is dan ook essentieel om ongelukken te voorkomen.

Het schort beschermd tegen ongewenste vonken en spatten. En met de siliconen BBQ-schoen van Gusta kun je veilig hete zaken aanpakken.

Klik hier om alle schorten en handschoenen te bekijken.

10. Maak de sfeer helemaal compleet

Gusta BBQ & Outdoor servies  

Zodra de gerechten bereid is er niets leuker dan ze aan een stijlvolle tafel op te eten. Natuurlijk neem je niet het goede servies mee naar buiten. De melamine lijn van Gusta biedt uitkomst! Een serie borden en schalen met trendy designs.

Ideaal om deze zomer buiten te gebruiken.

Klik hier om alle BBQ & Outdoor servies te bekijken.

Tot zover onze BBQ Top 10. Mocht u hierover vragen of opmerkingen hebben, laat het ons gerust weten. Wij helpen u graag verder.

Wij wensen u in ieder geval een zonnig zomer toe!