Voorjaars- & zomertrends 2019

Bolsius Kaarsen & Accessoires

Het assortiment van Bolsius biedt het komende seizoen weer volop goede verkoopmogelijkheden. De collectie bevat een mooie mix van trendy producten en vaste omzetmakers. Hierdoor stelt u eenvoudig een assortiment samen dat naadloos aansluit op de behoefte van uw klant. Laat u hieronder inspireren.

Holiday Dreams

Niets lekkerder dan er in de zomer even tussenuit gaan. Vaak begint de voorpret al weken van te voren. Een nieuwe cultuur ontdekken, historische plaatsen bezoeken en vooral heerlijk ontspannen. Dat zijn de ingriënten van een welverdiende vakantie. De collectie Holiday Dreams is hierop geïnspireerd. Met deze collectie kan uw klant alvast wegdromen en zich voorbereiden op de vakantie. De mooie designs brengen uw klant direct bij zijn of haar favoriete vakantiebestemming.

Bolsius Holiday Dreams

North Sea Dunes

Dutch Flower Fields  Tuscan Hills

Caribbean Beach

Klik op een van de afbeeldingen om een vergroting te bekijken.

<< Klik hier en bekijk alle producten >>


Gusta Lifestyle

Het leven moet gevierd worden! Met de producten van Gusta gaat dat zeker lukken. Of je nu buiten geniet van je tuin, het binnen gezellig maakt met vrienden of thuis aan het relaxen bent. De Gusta lifestyle producten sluiten prima bij deze momenten aan en maken het leven een stuk aangenamer. Door de trendy vormgeving toveren ze als vanzelf een lach op ieders gezicht. Leuk om te geven en fantastisch om te krijgen. Een welkome aanvulling op uw assortiment.

Nature Vibes

Ook in 2019 halen we de natuur in huis. Fleurige designs, vrolijke kleuren en natuurlijke materialen zorgen voor verbinding met de natuur en brengen rust in het interieur. Met onze nature vibes collectie biedt u de consument volop keuze om invulling te geven aan deze trend.

Gusta Nature Vibes

Gusta Kitchen  Gusta Animals

Gusta servies

Gusta servies   Gusta servies

Gusta Nature Vibes

Gusta Nature Vibes   Gusta Nature Vibes 

Klik op een van de afbeeldingen om een vergroting te bekijken.

  << Klik hier en bekijk alle producten >>


 

PAW Servetten & Tafeldecoratie

De nieuwe servettencollectie van PAW bestaat uit maar liefst 12 voorjaars– en zomerthema’s. Variërend van fris voorjaarsgroen tot een ruime keuze aan paasdesigns. En van moderne vormen tot zonnige zomerdesigns die passen bij het buitenleven, de tuin en de vakantieperiode. Alle designs geven u de mogelijkheid om uw eigen collectie samen te stellen die zal zorgen voor een goede verkoop.

Spring is in the air

In de lente lacht het leven ons toe. De temperatuur gaat omhoog, het is weer langer licht en de natuur komt weer tot leven. Genieten van al het moois dat er in dit seizoen is, daar draait het om in de collectie Spring is in the air. Vrolijke voorjaarsdesigns die uw klanten zeker zullen aanspreken. Er is een ruime keuze, zodat u altijd een passen assortiment samen kunt stellen.

PAW Spring is in the air

  PAW Flowers Al Around PAW Flowers Al Around

PAW Spring is in the air

PAW Holiday  PAW Partytime

PAW Holiday

Klik op een van de afbeeldingen om een vergroting te bekijken.

  << Klik hier en bekijk alle producten >>

 

 


Meer inspiratie?

Wilt u meer inspiratie opdoen? Bezoek dan ook onze Pinterest pagina.

Volg Sfeerpunt ook via Pinterest

Klik hier om onze Pinterest pagina te bezoeken.