Kaarsen voor de uitvaartbranche

Uw specialist in kaarsen en herdenkingslichten

Beste ondernemer,

Bij het verzorgen van een uitvaart kunnen ogenschijnlijk kleine dingen het verschil maken. Het creëren van de juiste sfeer is altijd essentieel. Kaarsen en herdenkingslichten zorgen bij een afscheid of herdenking als vanzelf voor een intieme sfeer.

Sfeerpunt is al meer dan 20 jaar dé groothandel en servicepartner van Bolsius kaarsen. Wij leveren de complete collectie van Bolsius tegen zeer gunstige voorwaarden. Daarnaast hebben wij in onze collectie onder andere grote dompel- en tonkkaarsen. U weet het als geen ander. Een afscheid wordt steeds persoonlijker. Alles wordt afgestemd op de wensen van de overledene en nabestaanden. Ons ruime kaarsenassortiment kan u hierbij ondersteunen. Bied uw klanten meer keuze.

Alle kaarsen zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden een ruime keuze in afmetingen en kleuren. Naast de traditionele graf- en herdenkingslichten worden ook andere kaarsen steeds vaker gebruikt in de uitvaartbranche.

Met een eigen voorraad in Leusden en korte levertijden vanaf de fabriek kunnen wij snel schakelen.

Op deze pagina geven wij u een impressie van ons uitgebreide assortiment.

Heeft u na het lezen van deze pagina vragen of wilt u een passend advies voor uw klanten, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Op naar een mooie samenwerking!Bolsius graf- en herdenkingslichten - Liefdevol gedenken

 Bolsius Graf- en Herdenkingslichten

Het gebruik van graf- en herdenkingslichten heeft een emotionele waarde voor de consument, waardoor de kwaliteit van deze producten van zeer groot belang is. Onze herdenkingslichten zijn speciaal gemaakt om probleemloos uren of zelfs dagen te branden.

In onze collecties vindt u herdenkingslichten in verschillende afmetingen en met verschillende branduren.

 

Bolsius Herdenkingslicht met deksel.

Herdenkingslichten met deksel

Het meest gebruikte herdenkingslicht. Door het deksel kunnen de lichten losstaand geplaatst worden. Verkrijgbaar in 4 verschillende modellen. In de kleuren wit of rood, neutraal uitgevoerd of met een religieuze afbeelding.

 

 

Bolsius Compo herdenkingslichten

Compo herdenkingslichten

Deze lichten zijn uitermate geschikt voor het gebruik in een lantaarn. Geproduceerd met minimaal 30% plantaardige wax. Hierdoor zijn ze minder belastend voor het milieu. Verkrijgbaar in 3 verschillende maten. In de kleuren rood en wit.

 

 

Bolsius herdenkingslantaarnMetalen lantaarn met houder

De collectie wordt compleet gemaakt door de metalen lantaarn met bijpassende houder. In de lantaarn kunnen de compo herdenkingslichten worden gebrand. De houder – die apart te bestellen is – wordt in de grond gestoken en zorgt er voor dat de lantaarn mooi boven de grond hangt.

Door de neutrale uitvoering past deze lantaarn op ieder graf of herdenkingsplek.

 

>> Klik hier om de hele collectie te bekijken <<

Nieuw! Effect Lights

Bolsius Effect Lights

Nieuw in de collectie van Bolsius zijn de Effect Lights. Een moderne en stijlvolle herdenkingslantaarn met vulling. Het licht van de Effect Lights schijnt sfeervol door de afbeelding heen. De navullingen zijn ook los te verkrijgen.

Verkrijgbaar in 9 verschillende designs. Door de stevige voet blijft de lantaarn altijd stabiel staan. De vulling brandt ± 72 uur.

>>Klik hier om alle Effect Lights te bekijken<<

 Bolsius rustiekkaarsen - Keuze uit 28 stijlvolle kleuren

Bolsius Rustiekkaarsen

Door de ruime keuze in kleuren en de stabiele brandeigenschappen zijn ze uitermate geschikt om een uitvaart een persoonlijk tintje te geven. Met een combinatie van verschillende afmetingen en kleuren maak je eenvoudig een mooie compositie. De favoriete kleur(en) van de overledene kan/kunnen hierbij leidend zijn. Of juist de kleuren van de bloemstukken.

Mooi is het gebaar om de aanwezigen aan het einde van de uitvaart een kaars mee naar huis te geven. Of - in deze tijd van Corona - na afloop toe te sturen.

>>Klik hier om alle Rustiekkaarsen te bekijken<<Bolsius rustiekkaarsen kleurenpalet

 Bolsius gladde stompkaarsen – De klassiekers in 12 kleuren

Bolsius stompkaarsen

De gladde stompkaarsen van Bolsius hebben een universele en tijdloze uitstraling en worden nog altijd veel gebruikt in de uitvaartbranche. Deze kaarsen zijn bovendien erg goed geschikt voor bedrukking.

Er is een zeer ruime keuze in afmetingen en kleuren. De populairste afmetingen zijn verkrijgbaar in maar liefst 12 kleuren. De kaarsen worden geleverd in handige verpakkingseenheden.

>>Klik hier om alle Stompkaarsen te bekijken<<

Kleurenpalet Bolsius stompkaarsenBolsius Relight navullingen – Een kleurrijk alternatief

Bolsius Relight Navullingen

Hoewel ze oorspronkelijk zijn ontwikkeld voor de horeca kunnen de Relight navullingen van Bolsius ook goed van pas komen bij een uitvaart. De Relights zijn verkrijgbaar in elf eigentijdse kleuren. De navullingen worden gebruikt in een houder of kunnen zelfstandig staan (mits de ondergrond hiervoor geschikt is).

De Relights worden geleverd in een tray van 20 stuks. Ook handig om na de uitvaart uit te delen aan de aanwezigen.

>>Klik hier om alle Relight navullingen te bekijken<<

Kleurenpallet Bolsius Relight navullingen.Bolsius Tafelkaarsen – Voor een stijlvolle aankleding

Bolsius Tafelkaarsen

Bent u op zoek naar een chique aankleding? Dan kunnen de tafelkaarsen van Bolsius wellicht een goede oplossing zijn. Stijlvol uitgevoerd en met uitstekende brandeigenschappen. De meest populaire afmeting is verkrijgbaar in 14 verschillende kleuren. Van een stijlvol ivoor tot de vrolijke kleuren lime en fuchsia.

>>Klik hier om alle tafelkaarsen te bekijken<<

 Kleurenpalet Bolsius tafelkaarsenVragen of een advies op maat?

Inmiddels hebben wij ruim 20 jaar ervaring in de verkoop van sfeerartikelen. Hierdoor beschikken wij over ruime kennis en ervaring in het maken van de juiste sfeer. Deze kennis en ervaring delen wij graag met u in de vorm van een persoonlijk advies. Hiermee bespaart u veel tijd en heeft u altijd de juiste producten in huis.

Wilt u een groter volume afnemen? Ook dan maken wij graag een voorstel op maat.

Toch niet de kaarsen gevonden die u zoekt? Laat het ons gerust weten. Grote kans dat wij u toch verder kunnen helpen.

Kortom: neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

Wij zijn op werkdagen tussen 9 en 17 uur telefonisch bereikbaar op 033-4333595 en 24 uur per dag via mail info@sfeerpunt.nl.


Meld u aan voor onze mailinglijst

Wilt u regelmatig op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws rondom (uitvaart)kaarsen en de nieuwste aanbiedingen? Meld u hieronder dan aan voor onze mailinglijst. Wij houden u dan op de hoogte.

Vanzelfsprekend gaan wij vertrouwelijk om met uw gegevens en kunt u zich altijd voor afmelden.

* deze velden zijn verplicht