Video's

Op deze pagina vindt u een aantal videos over onze merken en producten.

Bolsius Waxmelts

TV spots najaar 2016

Hoe werken de Waxmelts?

Hoe creëer ik een eigen geurbeleving?


Bolsius Creations

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwe dimensie in geurbeleving. De nieuwe geursensatie van Bolsius is nu verkrijgbaar onder de naam Creations. Het assortiment geurchips bestaat uit 30 geuren gemaakt uit puur natuurlijke ingrediënten. De chips vormen tezamen met de stijlvolle nieuwe branders, de ideale mix om verfijnde geuren te beleven.

Klik hier om het assortiment te bekijken.


Bolsius Aromatic

 

 

 

 

 

 

 

Net zo veelzijdig als de natuur zelf is het brede assortiment pure geuren van Bolsius Aromatic. Met zoveel keuze vind je moeiteloos de geurkaars die precies past bij jouw humeur, jouw moment of de "kleur" die je mee wilt geven aan een ruimte: van frisse bloemenaroma's tot de kruidige noot van specerijen, en van kraakhelder linnen tot de warme geur van pasgebakken koekjes. 

Klik hier om het assortiment te bekijken.


Bolsius Geurverspreiders

Met de geurdiffusers van Bolsius Aromatic heb je doorlopend je lievelingsgeur in huis. De werking is simpel: de rattan stokjes staan in een elegant flesje met geurvloeistof. De stokjes absorberen op natuurlijke wijze de vloeistof en verspreiden vervolgens een heerlijke geur in jouw huis.

De geurvloeistof is niet op basis van alcohol en veilig in het gebruik. Dankzij de speciale samenstelling zijn de geuren intens en puur, net zoals de echte geuren van de natuur. De geurafgifte is makkelijk te sturen door meer of juist minder stokjes te gebruiken.

Geurdiffusers zijn als set van vloeistof met stokjes verkrijgbaar, in een 45 ml en 120 ml uitvoering. Beide zijn goed voor een langdurige, constante geur tot wel tien weken lang bij de 120 ml variant.

Bekijk het volldige assortimet geurverspreiders