Winactie Bolsius Shine Collectie

Winactie Bolsius Shine Collectie

Win een interieuradvies t.w.v. € 395,-

Om de nieuwe Shine rustiekkaarsen collectie extra onder de aandacht te brengen organiseert Bolsius een leuke winactie voor consumenten.  Door mee te doen kan de consument een interieuradvies t.w.v. € 395,00 of één van de andere 50 prijzen winnen.

Wat moet uw klant doen?

Uw klant doet mee door een aantal kaarsen uit de Bolsius Shine Collectie bij u te kopen en een foto hiervan te maken in de eigen huiskamer. Vervolgens surft de klant naar www.bolsius.us/win en upload de foto en vult zijn/haar gegevens in. De actie loopt tot en met 30 november 2020. Hierna wordt de winnaar binnen 14 dagen bekend gemaakt. Voor u een mooie kans om te starten met de verkoop van deze trendy kaarsen.

Alle informatie en voorwaarden vindt de consument op de speciale actiewebsite www.bolsius.us/win.

Doet u mee? Bestel nu met 10% korting

Voor u als (web)winkelier een leuk moment om te starten met de verkoop van de Shine Rustiekkaarsen. Bij ons bestelt u eenvoudig de complete collectie online. In het speciale startpakket zitten alle afmetingen en kleuren. Op dit pakket ontvangt u tot 31-10-2020 een korting van 10%.

>> Klik hier om de hele collectie te bekijken <<

Gratis Wobbler & Flyers

Ter ondersteuning van de winactie is er een wobbler en bundel flyers ontwikkeld voor aan het schap. Hiermee trekt u direct de aandacht van de consument. De wobbler en flyers ontvangt u de komende periode gratis bij uw bestelling met Shine rustiekkaarsen. Let op: hierbij geldt wel op is op. Wacht dus niet te lang met bestellen.

Social Media pakket

Bent u online actief op sociale media? Promoot dan de winactie met ons speciale Social Media pakket. In dit pakket vindt u passende afbeeldingen en teksten. Deze mag u gebruiken op uw eigen social media kanalen.

Bolsius Shine Collectie Social Media kit

Download de Social Media Kit

 

>> Klik hier om de hele collectie te bekijken <<