Bestel eenvoudig en snel
Korte levertijden
Wij leveren alleen A-merken
Levering op rekening
Klantenservice 033-4333595

Shimmer rustieke stompkaars 80/68 Blue

Productnummer:
103667637060
EAN: 8717847156617
Branduren:
35 uur

Direct beschikbaar, levertijd 2 - 4 dagen

Breng glans en glitter in jouw interieur! Met de Bolsius Shimmer Winter Edition kaars in diepblauw met een subtiele sparkle maak je van elk moment een feestelijk moment.

De kaars is 8cm hoog en brandt tot wel 30 uur.
Eigenschappen "Shimmer rustieke stompkaars 80/68 Blue"
Branduren: 35
Breedte: 68mm
Hoogte: 80mm
Kleur: Blue
Seizoen: Jaarrond
Shimmer rustieke stompkaars 80/68 Blue
Breng glans en glitter in jouw interieur! Met de Bolsius Shimmer Winter Edition kaars in diepblauw met een subtiele sparkle maak je van elk moment een feestelijk moment. De kaars is 8cm hoog en brandt tot wel 30 uur.

Per omdoos van 4 stuk(s)

Shimmer rustiekkaars 80/68 Amber
De Bolsius rustieke stompkaars Shimmer Amber heeft een warme bruinoranje kleur met een glanzende metallic finish. De kaars is 8cm hoog en brandt tot wel 35 uur. De warme bruinoranje ambertint is een aardse kleur, die je doet denken aan woestijnzand in de felle zon. Deze kleur met metallic glans combineert mooi met bijvoorbeeld pastels of bruintinten.

Per omdoos van 4 stuk(s)

Shimmer rustiekkaars 80/68 Champagne
De Bolsius rustieke stompkaars Shimmer Champagne heeft een mooie subtiele champagnekleur met een glanzende metallic finish. De kaars is 8cm hoog en brandt tot wel 35 uur. De kleur van bruisende champagne in combinatie met de metallic finish past in elk interieur en kun je prachtig combineren met andere kleuren voor een feestelijk accent in jouw huis.

Per omdoos van 4 stuk(s)

Shimmer rustiekkaars 80/68 Goud
De Bolsius rustieke stompkaars Shimmer Gold heeft een fonkelende goudkleur met een glanzende metallic finish. De kaars is 8cm hoog en brandt tot wel 35 uur. Fonkelend goud maakt alles mooier! Deze goudkleur met metallic finish staat garant voor een trendy stijlaccent. Mix en match met een van de andere kleuren in de Bolsius-collectie rustieke kaarsen.

Per omdoos van 4 stuk(s)

Shimmer rustiekkaars 80/68 Ivoor
Shimmer rustiekkaars 80/68 IvoorDe Bolsius rustieke stompkaars Shimmer Ivory heeft een frisse ivoorwitte kleur met een glanzende metallic finish. De kaars is 8cm hoog en brandt tot wel 35 uur. Ivory is subtiel ivoorwit geïnspireerd door de zachte tint van parels. De metallic glans zorgt voor een extra touch! Deze witte kleur is perfect te combineren met elke andere kleur uit de collecties van Bolsius.

Per omdoos van 4 stuk(s)

Shimmer rustiekkaars 80/68 Koper
De Bolsius rustieke stompkaars Shimmer Copper heeft een warme koperkleur met een glanzende metallic finish. De kaars is 8cm hoog en brandt tot wel 35 uur. De glans van de warme koperkleur wordt geaccentueerd door de metallic finish waardoor deze kleur opvalt in je interieur. Natuurlijk en basic, maar wel met een extra touch!

Per omdoos van 4 stuk(s)

Shimmer rustiekkaars 80/68 Rood
De Bolsius rustieke stompkaars Shimmer Red heeft een klassieke dieprode kleur met een glanzende metallic finish. De kaars is 8cm hoog en brandt tot wel 35 uur. Een absolute en tijdloze klassieker! Dit is rood zoals rood moet zijn. Door de metallic glans een intense, verleidelijke en sensuele kleur!

Per omdoos van 4 stuk(s)

Shimmer rustiekkaars 80/68 Roze
De Bolsius rustieke stompkaars Shimmer Pink heeft een frisroze kleur met een glanzende metallic finish. De kaars is 8cm hoog en brandt tot wel 35 uur. Roze zoals bloeiende kersenbloesem in de lente. Met de heldere roze tint Shimmer Pink en de metallic glans fleur je je interieur helemaal op.

Per omdoos van 4 stuk(s)