Bestel eenvoudig en snel
Korte levertijden
Wij leveren alleen A-merken
Levering op rekening
Klantenservice 033-4333595

Clean Light geurnavulling starterkit

Productnummer:
101925020403
EAN: 8717847157171
Branduren:
20 uur

Direct beschikbaar, levertijd 2 - 4 dagen

CleanLight is een houder van dubbelwandig glas voor refill geurkaarsen. Kies de refill in jouw favoriete geur, plaats in de houder en geniet steeds opnieuw van een onweerstaanbare geurbeleving. Omdat de refill volledig opbrandt tot de laatste druppel wax houd je weinig afval over: vriendelijk voor de planeet én voor je portemonnee.

Ben je klaar voor een nieuwe geurbeleving? Dan vervang je heel eenvoudig jouw refill voor een nieuwe!
Eigenschappen "Clean Light geurnavulling starterkit"
Branduren: 20
Breedte: 55mm
Geur: Gardenia & Fig
Hoogte: 116mm
Clean Light navulling 2 pack Gardenia / Fig
Ontdek de Clean Light refill in Gardenia & Fig. Plaats de refill in de speciale Clean Light-houder en geniet van de uitnodigende, vrolijke geur. De refill brandt helemaal op zodat je weinig afval overhoudt. Ben je kl

Per omdoos van 6 stuk(s)

Clean Light navulling 2 pack Grapefruit / Ginger
Ontdek de Clean Light refill in Grapefruit & Ginger. Plaats de refill in de speciale Clean Light-houder en geniet van deze citrusachtige, sprankelende geur. De refill brandt helemaal op zodat je weinig afval overhoudt.

Per omdoos van 6 stuk(s)

Clean Light navulling 2 pack Cedarwood / Vertiver
Ontdek de Clean Light refill in Cedarwood & Vetiver. Plaats de refill in de speciale Clean Light-houder en geniet van deze licht oriëntaalse warme geur. De refill brandt helemaal op zodat je weinig afval overhoudt.

Per omdoos van 6 stuk(s)

Clean Light navulling 2 pack Cypress / Amber
Ontdek de CleanLight refill in Cypress & Amber. Plaats de refill in de speciale CleanLight-houder en geniet van deze ontspannende, serene geur. De refill brandt helemaal op zodat je weinig afval overhoudt. Ben je kla

Per omdoos van 6 stuk(s)

Clean Light geurnavulling starterkit
CleanLight is een houder van dubbelwandig glas voor refill geurkaarsen. Kies de refill in jouw favoriete geur, plaats in de houder en geniet steeds opnieuw van een onweerstaanbare geurbeleving. Omdat de refill volledig opbrandt tot de laatste druppel wax houd je weinig afval over: vriendelijk voor de planeet én voor je portemonnee. Ben je klaar voor een nieuwe geurbeleving? Dan vervang je heel eenvoudig jouw refill voor een nieuwe!

Per omdoos van 4 stuk(s)

%
Pakket Clean Light kant & klaar incl. POS materiaal
Een kant en klaar pakket met alle producten uit de Clean Light serie. Geleverd met passend POS materiaal bestaande uit een schapbanner en een schapwobbler. Hiermee geeft u de producten direct de juiste attentiewaarde.Inhoud pakket:12 stuks x 101925020403 Clean Light starterkit houder + Gardenia & Fig12 stuks x 101925030501 Clean Light navulling 2 pack Cypress / Amber12 stuks x 101925030503 Clean Light navulling 2 pack Gardenia / Fig12 stuks x 101925030516 Clean Light navulling 2 pack Cedarwood / Vertiver12 stuks x 101925030586 Clean Light navulling 2 pack Grapefruit / Ginger1 stuks x  Schapbanner Clean Light1 stuks x  Wobbler Clean LightMeer over Clean LightHet antwoord op de vraag naar meer natuurlijke en duurzame producten. Een herbruikbare glas dat gevuld wordt met geurwax. Verkrijgbaar in 4 verschillende geurcombinaties. De navullingen zijn gemaakt van plantaardige was met natuurlijke geurextracten.De gepatenteerde dubbelwandige technologie zorgt voor een schone verbranding: tot de laatste druppel was. Een schone en onweerstaanbare geurervaring om keer op keer van te genieten.Met Clean Light richten we ons op een groep bewuste consumenten. Deze duurzame keuze is van grote toegevoegde waarde voor de categorie geurkaarsen.

Per omdoos van 1 stuk