Bestel eenvoudig en snel
Korte levertijden
Wij leveren alleen A-merken
Levering op rekening
Klantenservice 033-4333595

Drankdispenser 5L met pollepel

Productnummer:
KA1574
EAN: 3561869015743

Direct beschikbaar, levertijd 2 - 4 dagen

Drankdispenser 5L met pollepel

Maak heerlijke zelfgemaakte cocktails in deze gigantische pot waar het hele gezin van kan genieten! Snel en makkelijk te serveren met de pollepel! Voeg het houten deksel toe als je je drankje wilt bewaren of laten rusten! Inhoud: 5 liter.

Drankdispenser 6L met handvat en tapkraan
Drankdispenser 6L met handvat en tapkraanJe zult dol zijn op deze originele en trendy houten dispenser! Deze glazen drankdispenser zal het hele gezin aanspreken! Het heeft een grote opening aan de bovenkant waardoor het gemakkelijker wordt om je drankjes te bereiden. Iedereen kan in alle rust voor zichzelf de drankjes inschenken dankzij de hiervoor voorziene servicekraan! Het is perfect geschikt voor al uw evenementen.

Per omdoos van 4 stuk(s)

Drankdispenser 5L met pollepel
Drankdispenser 5L met pollepelMaak heerlijke zelfgemaakte cocktails in deze gigantische pot waar het hele gezin van kan genieten! Snel en makkelijk te serveren met de pollepel! Voeg het houten deksel toe als je je drankje wilt bewaren of laten rusten! Inhoud: 5 liter.

Per omdoos van 4 stuk(s)

Glazen kan 1,8L
Glazen kan 1,8LServeer uw koude dranken in deze praktische kan. Met een inhoud van 1,8 liter.

Per omdoos van 12 stuk(s)

Watertap 10 liter
Watertap 10 literDeze glazen watertap zal uw familie en vrienden verleiden! Het zal de ideale metgezel zijn om uw drankjes te serveren tijdens uw evenementen. Het biedt een grote opening aan de bovenkant die de bereiding van uw drankjes vergemakkelijkt. Dankzij de daarvoor voorziene servicekraan kan iedereen zichzelf bedienen!

Per omdoos van 4 stuk(s)

Drankdispenser 6L met goudkleurige tapkraan en deksel
Drankdispenser 6L met goudkleurige tapkraan en dekselJe zult dol zijn op deze originele en trendy dispenser! Deze glazen drankdispenser zal het hele gezin aanspreken! Het heeft een grote opening aan de bovenkant waardoor het gemakkelijker wordt om je drankjes te bereiden. Iedereen kan in alle rust voor zichzelf de drankjes inschenken dankzij de hiervoor voorziene servicekraan! Het is perfect geschikt voor al uw evenementen.

Per omdoos van 6 stuk(s)

Nieuw
Acacia botervloot met glazen deksel 19x14cm
Acacia botervloot met glazen deksel 19x14cm

Per omdoos van 12 stuk(s)

Drankdispenser 5,5L met fruitunit
Drankdispenser 5,5L met fruitunitPresenteer je drankjes prachtig met deze dispenser! - Geniet van een mooie inhoud van 5,5 liter en de praktische kraan.

Per omdoos van 6 stuk(s)

Drankdispenser 3,8L met tapkraan
Drankdispenser 3,8L met tapkraanPresenteer je drankjes prachtig met deze dispenser! - Geniet van een mooie inhoud van 3,8 liter en de praktische kraan.

Per omdoos van 6 stuk(s)

Glazen pot met bamboedeksel 1 liter
Glazen pot met bamboedeksel 1 literEsthetisch en praktisch, met deze pot kunt u de opslag van uw voedsel optimaliseren!

Per omdoos van 12 stuk(s)

Nieuw
Glazen cafetière 85cl
Met deze cafetière zet je echt het lekkerste kopje koffie. Door zijn handige inhoud van 850ml is er voldoende koffie voor het hele gezelschap. Door zijn stijlvolle vormgeving is het bovendien een echte blikvanger op tafel.

Per omdoos van 8 stuk(s)

Glazen lunchbox met bamboedeksel 1040ml
Glazen lunchbox met bamboedeksel 1040mlNeem je lunch overal mee naartoe met deze stijlvolle en trendy lunchbox van glas en bamboe!

Per omdoos van 12 stuk(s)

Glazen kruiderij fles 75Ml
Glazen kruiderij fles 75MlDeze kleine glazen fles is ideaal om uw verschillende kruiden voor een langere periode te presenteren en te bewaren. Het heeft een perfect hermetische mechanische sluiting.

Per omdoos van 72 stuk(s)

Karaf wijnglas groot
Karaf wijnglas grootBen je op zoek naar een uniek item? Dan zal deze karaf in de vorm van een groot wijnglas je zeker aanspreken. Voorzien van een handige schenktuit om lekken te voorkomen.

Per omdoos van 6 stuk(s)

Drankdispenser 4 liter
Drankdispenser 4 literDrankdispenser met een inhoud van 4 liter en voorzien van een handig tapkraantje. Ideaal om mee te nemen tijdens een picknick of om te gebruiken in de tuin. Handig te vullen door de grote opening aan de bovenkant.

Per omdoos van 6 stuk(s)

Frisdrankglas 12 cl
Frisdrankglas 12clIdeaal voor een moment van gezelligheid, deze mooie glazen zullen u laten genieten van uw thee! Een set van 6 glazen zodat uw glazenset gelijk compleet is.In een omdoos zitten drie verschillende kleuren/uitvoeringen.

Per omdoos van 12 stuk(s)

Cocktailglas 30cl
Cocktailglas 30clU zult genieten van de charme van dit chique glas.

Per omdoos van 8 stuk

Glazen pot met bamboedeksel 2,7 liter
Glazen pot met bamboedeksel 2,7 literEsthetisch en praktisch, met deze pot kunt u de opslag van uw voedsel optimaliseren!

Per omdoos van 8 stuk(s)

Cocktailglas 25cl
Cocktailglas 25clU zult genieten van de charme van dit chique glas.

Per omdoos van 8 stuk(s)

Glazen snoeppot met houten deksel 2,2liter
Glazen snoeppot met houten deksel 2,2literEsthetisch en praktisch, met deze pot kunt u de opslag van uw voedsel optimaliseren!

Per omdoos van 8 stuk(s)

Glazen pot met bamboedeksel 2,3 liter
Glazen pot met bamboedeksel 2,3 literEsthetisch en praktisch, met deze pot kunt u de opslag van uw voedsel optimaliseren!

Per omdoos van 8 stuk(s)

Glazen pot met bamboedeksel 1,8 liter
Glazen pot met bamboedeksel 1,8 literEsthetisch en praktisch, met deze pot kunt u de opslag van uw voedsel optimaliseren!

Per omdoos van 8 stuk(s)

Glazen snoeppot met houten deksel 1,7liter
Glazen snoeppot met houten deksel 1,7literEsthetisch en praktisch, met deze pot kunt u de opslag van uw voedsel optimaliseren!

Per omdoos van 8 stuk(s)

Glazen snoeppot met houten deksel 1,3liter
Glazen snoeppot met houten deksel 1,3literEsthetisch en praktisch, met deze pot kunt u de opslag van uw voedsel optimaliseren!

Per omdoos van 8 stuk(s)

Nieuw
Glas 25cl met gouden rand
Delicatesse en charme zullen aan de orde van de dag zijn dankzij dit prachtige glas met een gouden rand! - Hoofdsamenstelling: glas

Per omdoos van 12 stuk(s)