Bestel eenvoudig en snel
Korte levertijden
Wij leveren alleen A-merken
Levering op rekening
Klantenservice 033-4333595

Horeca Star Light glas 82/68 tray 8 Transparant

Productnummer:
103422531800
EAN: 8717847044280
Branduren:
50 uur

Direct beschikbaar, levertijd 2 - 4 dagen

Horeca Star Light glas 82/68 tray 8 Transparant

Deze tijdloze kaars in glas is leverbaar in 4 kleuren. Veilig, schoon, geurloos en makkelijk in gebruik in combinatie met een brandtijd van 50 uur maken dit tot een favoriet voor professioneel gebruik.

 Met de lange brandtijd, en een grote vlam zorgt deze kaars voor avonden vol sfeerverlichting. De vlam is van begin tot eind van de brandtijd zichtbaar, en iedere keer makkelijk opnieuw aan te steken.
Eigenschappen "Horeca Star Light glas 82/68 tray 8 Transparant"
Branduren: 50
Kleur: Transparant
Seizoen: Terras
Horeca Star Light glas 82/68 tray 8 Amber
Horeca Star Light glas 82/68 tray 8 Amber Deze tijdloze kaars in glas is leverbaar in 4 kleuren. Veilig, schoon, geurloos en makkelijk in gebruik in combinatie met een brandtijd van 50 uur maken dit tot een favoriet voor professioneel gebruik.  Met de lange brandtijd, en een grote vlam zorgt deze kaars voor avonden vol sfeerverlichting. De vlam is van begin tot eind van de brandtijd zichtbaar, en iedere keer makkelijk opnieuw aan te steken.

Per omdoos van 1 stuk(s)

Horeca Star Light glas 82/68 tray 8 Rood
Horeca Star Light glas 82/68 tray 8 Rood Deze tijdloze kaars in glas is leverbaar in 4 kleuren. Veilig, schoon, geurloos en makkelijk in gebruik in combinatie met een brandtijd van 50 uur maken dit tot een favoriet voor professioneel gebruik.  Met de lange brandtijd, en een grote vlam zorgt deze kaars voor avonden vol sfeerverlichting. De vlam is van begin tot eind van de brandtijd zichtbaar, en iedere keer makkelijk opnieuw aan te steken.

Per omdoos van 1 stuk(s)

Horeca Star Light glas 82/68 tray 8 Transparant
Horeca Star Light glas 82/68 tray 8 TransparantDeze tijdloze kaars in glas is leverbaar in 4 kleuren. Veilig, schoon, geurloos en makkelijk in gebruik in combinatie met een brandtijd van 50 uur maken dit tot een favoriet voor professioneel gebruik.  Met de lange brandtijd, en een grote vlam zorgt deze kaars voor avonden vol sfeerverlichting. De vlam is van begin tot eind van de brandtijd zichtbaar, en iedere keer makkelijk opnieuw aan te steken.

Per omdoos van 1 stuk(s)

Horeca Star Light glas 82/68 tray 8 Wit
Horeca Star Light glas 82/68 tray 8 Wit Deze tijdloze kaars in glas is leverbaar in 4 kleuren. Veilig, schoon, geurloos en makkelijk in gebruik in combinatie met een brandtijd van 50 uur maken dit tot een favoriet voor professioneel gebruik.  Met de lange brandtijd, en een grote vlam zorgt deze kaars voor avonden vol sfeerverlichting. De vlam is van begin tot eind van de brandtijd zichtbaar, en iedere keer makkelijk opnieuw aan te steken.

Per omdoos van 1 stuk(s)