Bestel eenvoudig en snel
Korte levertijden
Wij leveren alleen A-merken
Levering op rekening
Klantenservice 033-4333595

Horeca bistro kaars 290/22 doos 50 Wit

Productnummer:
103404255002
EAN: 8717847091079
Branduren:
12 uur

Direct beschikbaar, levertijd 2 - 4 dagen

Horeca bistro kaars 290/22 doos 50 Wit

Met de Bolsius Professional Lange Bistro kaarsen creëer je makkelijk een gezellige en romantische sfeer. De kaarsen zijn gemaakt voor 12 branduren zodat jij en de gasten er de hele avond van kunnen genieten: van het aperitief tot en met de borrel na het eten. De kaarsen kunnen uiteraard ook zonder probleem op een ander moment opnieuw worden aangestoken.

Dankzij de premium kwaliteit, mooie en rustige vlam, gelijkmatige verbranding, kies je met Bolsius Professional tafelkaarsen voor het beste resultaat. De ribvoet aan de kaars zorgt dat deze altijd perfect in de kandelaar past.
Eigenschappen "Horeca bistro kaars 290/22 doos 50 Wit"
Branduren: 12
Kleur: Wit
Seizoen: Jaarrond
Horeca bistro kaars 180/21,3 doos 45 Ivoor
Horeca bistro kaars 180/21,3 doos 45 IvoorMet de Bolsius Professional Bistro kaarsen creëer je makkelijk een gezellige en romantische sfeer. De kaarsen zijn gemaakt voor 6 branduren zodat jij en de gasten er de hele avond van kunnen genieten: van het aperitief tot en met de borrel na het eten. De kaarsen kunnen uiteraard ook zonder probleem op een ander moment opnieuw worden aangestoken. Dankzij de premium kwaliteit, mooie en rustige vlam, gelijkmatige verbranding, kies je met Bolsius Professional tafelkaarsen voor het beste resultaat. De ribvoet aan de kaars zorgt dat deze altijd perfect in de kandelaar past.

Per omdoos van 3 stuk(s)

Horeca bistro kaars 180/21,3 doos 45 Wit
Horeca bistro kaars 180/21,3 doos 45 WitMet de Bolsius Professional Bistro kaarsen creëer je makkelijk een gezellige en romantische sfeer. De kaarsen zijn gemaakt voor 6 branduren zodat jij en de gasten er de hele avond van kunnen genieten: van het aperitief tot en met de borrel na het eten. De kaarsen kunnen uiteraard ook zonder probleem op een ander moment opnieuw worden aangestoken. Dankzij de premium kwaliteit, mooie en rustige vlam, gelijkmatige verbranding, kies je met Bolsius Professional tafelkaarsen voor het beste resultaat. De ribvoet aan de kaars zorgt dat deze altijd perfect in de kandelaar past.

Per omdoos van 3 stuk(s)

Horeca bistro kaars 290/22 doos 50 Ivoor
Horeca bistro kaars 290/22 doos 50 IvoorMet de Bolsius Professional Lange Bistro kaarsen creëer je makkelijk een gezellige en romantische sfeer. De kaarsen zijn gemaakt voor 12 branduren zodat jij en de gasten er de hele avond van kunnen genieten: van het aperitief tot en met de borrel na het eten. De kaarsen kunnen uiteraard ook zonder probleem op een ander moment opnieuw worden aangestoken. Dankzij de premium kwaliteit, mooie en rustige vlam, gelijkmatige verbranding, kies je met Bolsius Professional tafelkaarsen voor het beste resultaat. De ribvoet aan de kaars zorgt dat deze altijd perfect in de kandelaar past.

Per omdoos van 2 stuk(s)

Horeca bistro kaars 290/22 doos 50 Wit
Horeca bistro kaars 290/22 doos 50 Wit Met de Bolsius Professional Lange Bistro kaarsen creëer je makkelijk een gezellige en romantische sfeer. De kaarsen zijn gemaakt voor 12 branduren zodat jij en de gasten er de hele avond van kunnen genieten: van het aperitief tot en met de borrel na het eten. De kaarsen kunnen uiteraard ook zonder probleem op een ander moment opnieuw worden aangestoken. Dankzij de premium kwaliteit, mooie en rustige vlam, gelijkmatige verbranding, kies je met Bolsius Professional tafelkaarsen voor het beste resultaat. De ribvoet aan de kaars zorgt dat deze altijd perfect in de kandelaar past.

Per omdoos van 2 stuk(s)

Horeca kroonkaarsen 200/24 doos 60 Ivoor
Met de Bolsius Professional kroonkaarsen creëer je makkelijk een gezellige en romantische sfeer. De kaarsen zijn gemaakt voor 8 branduren zodat jij en de gasten er de hele avond van kunnen genieten: van het aperitief tot en met de borrel na het eten. De kaarsen kunnen uiteraard ook zonder probleem op een ander moment opnieuw worden aangestoken.Dankzij de premium kwaliteit, mooie en rustige vlam, gelijkmatige verbranding, kies je met Bolsius Professional tafelkaarsen voor het beste resultaat. De ribvoet aan de kaars zorgt dat deze altijd perfect in de kandelaar past.

Per omdoos van 2 stuk(s)

Horeca kroonkaarsen 200/24 doos 60 Wit
Met de Bolsius Professional kroonkaarsen creëer je makkelijk een gezellige en romantische sfeer. De kaarsen zijn gemaakt voor 8 branduren zodat jij en de gasten er de hele avond van kunnen genieten: van het aperitief tot en met de borrel na het eten. De kaarsen kunnen uiteraard ook zonder probleem op een ander moment opnieuw worden aangestoken. Dankzij de premium kwaliteit, mooie en rustige vlam, gelijkmatige verbranding, kies je met Bolsius Professional tafelkaarsen voor het beste resultaat. De ribvoet aan de kaars zorgt dat deze altijd perfect in de kandelaar past.

Per omdoos van 2 stuk(s)

Horeca kroonkaarsen 240/24 doos 24 Ivoor
Horeca kroonkaarsen 240/24 doos 24 IvoorMet de Bolsius Professional kroonkaarsen creëer je makkelijk een gezellige en romantische sfeer. De kaarsen zijn gemaakt voor 10 branduren zodat jij en de gasten er de hele avond van kunnen genieten: van het aperitief tot en met de borrel na het eten. De kaarsen kunnen uiteraard ook zonder probleem op een ander moment opnieuw worden aangestoken. Dankzij de premium kwaliteit, mooie en rustige vlam, gelijkmatige verbranding, kies je met Bolsius Professional tafelkaarsen voor het beste resultaat. De ribvoet aan de kaars zorgt dat deze altijd perfect in de kandelaar past.

Per omdoos van 4 stuk(s)

Horeca kroonkaarsen 240/24 doos 24 Wit
Horeca kroonkaarsen 240/24 doos 24 WitMet de Bolsius Professional kroonkaarsen creëer je makkelijk een gezellige en romantische sfeer. De kaarsen zijn gemaakt voor 10 branduren zodat jij en de gasten er de hele avond van kunnen genieten: van het aperitief tot en met de borrel na het eten. De kaarsen kunnen uiteraard ook zonder probleem op een ander moment opnieuw worden aangestoken. Dankzij de premium kwaliteit, mooie en rustige vlam, gelijkmatige verbranding, kies je met Bolsius Professional tafelkaarsen voor het beste resultaat. De ribvoet aan de kaars zorgt dat deze altijd perfect in de kandelaar past.

Per omdoos van 4 stuk(s)