Bestel eenvoudig en snel
Korte levertijden
Wij leveren alleen A-merken
Levering op rekening
Klantenservice 033-4333595

Horeca gotische kaars 240/23 doos 100 Rood

Productnummer:
103400335541
EAN: 8717847092083
Branduren:
7 uur

Direct beschikbaar, levertijd 2 - 4 dagen

Horeca gotische kaars 240/23 doos 100 Rood

Met de Bolsius Professional kroonkaarsen creëer je makkelijk een gezellige en romantische sfeer. De kaarsen zijn gemaakt voor 7 branduren zodat jij en de gasten er de hele avond van kunnen genieten: van het aperitief tot en met de borrel na het eten.

De kaarsen kunnen uiteraard ook zonder probleem op een ander moment opnieuw worden aangestoken. Dankzij de premium kwaliteit, mooie en rustige vlam, gelijkmatige verbranding, kies je met Bolsius Professional tafelkaarsen voor het beste resultaat. De ribvoet aan de kaars zorgt dat deze altijd perfect in de kandelaar past.
Eigenschappen "Horeca gotische kaars 240/23 doos 100 Rood"
Branduren: 7
Kleur: Rood
Seizoen: Jaarrond
Horeca gotische kaars 240/23 doos 100 Ivoor
Horeca gotische kaars 240/23 doos 100 Ivoor Met de Bolsius Professional kroonkaarsen creëer je makkelijk een gezellige en romantische sfeer. De kaarsen zijn gemaakt voor 7 branduren zodat jij en de gasten er de hele avond van kunnen genieten: van het aperitief tot en met de borrel na het eten. De kaarsen kunnen uiteraard ook zonder probleem op een ander moment opnieuw worden aangestoken. Dankzij de premium kwaliteit, mooie en rustige vlam, gelijkmatige verbranding, kies je met Bolsius Professional tafelkaarsen voor het beste resultaat. De ribvoet aan de kaars zorgt dat deze altijd perfect in de kandelaar past.

Per omdoos van 2 stuk(s)

Horeca gotische kaars 240/23 doos 100 Rood
Horeca gotische kaars 240/23 doos 100 Rood Met de Bolsius Professional kroonkaarsen creëer je makkelijk een gezellige en romantische sfeer. De kaarsen zijn gemaakt voor 7 branduren zodat jij en de gasten er de hele avond van kunnen genieten: van het aperitief tot en met de borrel na het eten. De kaarsen kunnen uiteraard ook zonder probleem op een ander moment opnieuw worden aangestoken. Dankzij de premium kwaliteit, mooie en rustige vlam, gelijkmatige verbranding, kies je met Bolsius Professional tafelkaarsen voor het beste resultaat. De ribvoet aan de kaars zorgt dat deze altijd perfect in de kandelaar past.

Per omdoos van 2 stuk(s)

Horeca gotische kaars 240/23 doos 100 Taupe
Horeca gotische kaars 240/23 doos 100 Taupe Met de Bolsius Professional kroonkaarsen creëer je makkelijk een gezellige en romantische sfeer. De kaarsen zijn gemaakt voor 7 branduren zodat jij en de gasten er de hele avond van kunnen genieten: van het aperitief tot en met de borrel na het eten. De kaarsen kunnen uiteraard ook zonder probleem op een ander moment opnieuw worden aangestoken. Dankzij de premium kwaliteit, mooie en rustige vlam, gelijkmatige verbranding, kies je met Bolsius Professional tafelkaarsen voor het beste resultaat. De ribvoet aan de kaars zorgt dat deze altijd perfect in de kandelaar past.

Per omdoos van 2 stuk(s)

Horeca gotische kaars 240/23 doos 100 Wijnrood
Horeca gotische kaars 240/23 doos 100 Wijnrood Met de Bolsius Professional kroonkaarsen creëer je makkelijk een gezellige en romantische sfeer. De kaarsen zijn gemaakt voor 7 branduren zodat jij en de gasten er de hele avond van kunnen genieten: van het aperitief tot en met de borrel na het eten. De kaarsen kunnen uiteraard ook zonder probleem op een ander moment opnieuw worden aangestoken. Dankzij de premium kwaliteit, mooie en rustige vlam, gelijkmatige verbranding, kies je met Bolsius Professional tafelkaarsen voor het beste resultaat. De ribvoet aan de kaars zorgt dat deze altijd perfect in de kandelaar past.

Per omdoos van 2 stuk(s)

Horeca gotische kaars 240/23 doos 100 Wit
Horeca gotische kaars 240/23 doos 100 WitMet de Bolsius Professional kroonkaarsen creëer je makkelijk een gezellige en romantische sfeer. De kaarsen zijn gemaakt voor 7 branduren zodat jij en de gasten er de hele avond van kunnen genieten: van het aperitief tot en met de borrel na het eten. De kaarsen kunnen uiteraard ook zonder probleem op een ander moment opnieuw worden aangestoken. Dankzij de premium kwaliteit, mooie en rustige vlam, gelijkmatige verbranding, kies je met Bolsius Professional tafelkaarsen voor het beste resultaat. De ribvoet aan de kaars zorgt dat deze altijd perfect in de kandelaar past.

Per omdoos van 2 stuk(s)

Horeca gotische kaars 240/23 doos 100 Zwart
Horeca gotische kaars 240/23 doos 100 Zwart Met de Bolsius Professional kroonkaarsen creëer je makkelijk een gezellige en romantische sfeer. De kaarsen zijn gemaakt voor 7 branduren zodat jij en de gasten er de hele avond van kunnen genieten: van het aperitief tot en met de borrel na het eten. De kaarsen kunnen uiteraard ook zonder probleem op een ander moment opnieuw worden aangestoken. Dankzij de premium kwaliteit, mooie en rustige vlam, gelijkmatige verbranding, kies je met Bolsius Professional tafelkaarsen voor het beste resultaat. De ribvoet aan de kaars zorgt dat deze altijd perfect in de kandelaar past.

Per omdoos van 2 stuk(s)

Horeca gotische kaars 250/24 doos 30 Ivoor
Horeca gotische kaars 250/24 doos 30 IvoorMet de Bolsius Professional kroonkaarsen creëer je makkelijk een gezellige en romantische sfeer. De kaarsen zijn gemaakt voor 8 branduren zodat jij en de gasten er de hele avond van kunnen genieten: van het aperitief tot en met de borrel na het eten. De kaarsen kunnen uiteraard ook zonder probleem op een ander moment opnieuw worden aangestoken. Dankzij de premium kwaliteit, mooie en rustige vlam, gelijkmatige verbranding, kies je met Bolsius Professional tafelkaarsen voor het beste resultaat. De ribvoet aan de kaars zorgt dat deze altijd perfect in de kandelaar past.

Per omdoos van 4 stuk(s)

Horeca gotische kaars 250/24 doos 30 Wit
Horeca gotische kaars 250/24 doos 30 WitMet de Bolsius Professional kroonkaarsen creëer je makkelijk een gezellige en romantische sfeer. De kaarsen zijn gemaakt voor 8 branduren zodat jij en de gasten er de hele avond van kunnen genieten: van het aperitief tot en met de borrel na het eten. De kaarsen kunnen uiteraard ook zonder probleem op een ander moment opnieuw worden aangestoken. Dankzij de premium kwaliteit, mooie en rustige vlam, gelijkmatige verbranding, kies je met Bolsius Professional tafelkaarsen voor het beste resultaat. De ribvoet aan de kaars zorgt dat deze altijd perfect in de kandelaar past.

Per omdoos van 4 stuk(s)