Bestel eenvoudig en snel
Korte levertijden
Wij leveren alleen A-merken
Levering op rekening
Klantenservice 033-4333595

Stompkaars 150/58 Oat Beige

Productnummer:
103614606820
EAN: 8717847160522

Direct beschikbaar, levertijd 2 - 4 dagen

Ontdek de vernieuwde Essentials collectie! De Bolsius gladde stompkaars in de beige kleur Oat Beige is 15cm hoog en brandt wel 42 uur. 

Gemaakt met liefde voor mens en planeet, zonder palmolie en met natuurlijke vegan wax. In deze collectie vind je elegante kaarsen in verschillende formaten en kleuren, die je goed met elkaar kunt combineren. Essentieel voor elk interieur!
Stompkaars 150/58 cloudy White
Ontdek de vernieuwde Essentials collectie! De Bolsius gladde stompkaars in de witte kleur Cloudy White is 15cm hoog en brandt wel 42 uur. Gemaakt met liefde voor mens en planeet, zonder palmolie en met natuurlijke vegan wax. In deze collectie vind je elegante kaarsen in verschillende formaten en kleuren, die je goed met elkaar kunt combineren. Essentieel voor elk interieur!

Per omdoos van 4 stuk(s)

Stompkaars 150/58 Delicate Red
Ontdek de vernieuwde Essentials collectie! De Bolsius gladde stompkaars in de bordeaux kleur Velvet Red is 15cm hoog en brandt wel 42 uur. Gemaakt met liefde voor mens en planeet, zonder palmolie en met natuurlijke vegan wax. In deze collectie vind je elegante kaarsen in verschillende formaten en kleuren, die je goed met elkaar kunt combineren. Essentieel voor elk interieur!

Per omdoos van 4 stuk(s)

Stompkaars 150/58 Oat Beige
Ontdek de vernieuwde Essentials collectie! De Bolsius gladde stompkaars in de beige kleur Oat Beige is 15cm hoog en brandt wel 42 uur. Gemaakt met liefde voor mens en planeet, zonder palmolie en met natuurlijke vegan wax. In deze collectie vind je elegante kaarsen in verschillende formaten en kleuren, die je goed met elkaar kunt combineren. Essentieel voor elk interieur!

Per omdoos van 4 stuk(s)

Stompkaars 150/58 Olive Green
Ontdek de vernieuwde Essentials collectie! De Bolsius gladde stompkaars in de olijfgroene kleur Fresh Olive is 15cm hoog en brandt wel 42 uur. Gemaakt met liefde voor mens en planeet, zonder palmolie en met natuurlijke vegan wax. In de Bolsius collectie vind je gladde kaarsen in verschillende formaten en kleuren, die je goed met elkaar kunt combineren. Essentieel voor elk interieur!

Per omdoos van 4 stuk(s)

Stompkaars 150/58 Soft Pearl
Ontdek de vernieuwde Essentials collectie! De Bolsius gladde stompkaars in de ivoor kleur Soft Pearl is 15cm hoog en brandt wel 42 uur. Gemaakt met liefde voor mens en planeet, zonder palmolie en met natuurlijke vegan wax. In deze collectie vind je elegante kaarsen in verschillende formaten en kleuren, die je goed met elkaar kunt combineren. Essentieel voor elk interieur!

Per omdoos van 4 stuk(s)

Stompkaars 150/58 Stormy Grey
Ontdek de vernieuwde Essentials collectie! De Bolsius gladde stompkaars in de grijze kleur Stormy Grey is 15cm hoog en brandt wel 42 uur. Gemaakt met liefde voor mens en planeet, zonder palmolie en met natuurlijke vegan wax. In deze collectie vind je elegante kaarsen in verschillende formaten en kleuren, die je goed met elkaar kunt combineren. Essentieel voor elk interieur!

Per omdoos van 4 stuk(s)

Stompkaars 150/58 Sunny Yellow
Ontdek de vernieuwde Essentials collectie! De Bolsius gladde stompkaars in de gele kleur Sunny Yellow is 15cm hoog en brandt wel 42 uur. Gemaakt met liefde voor mens en planeet, zonder palmolie en met natuurlijke vegan wax. In deze collectie vind je elegante kaarsen in verschillende formaten en kleuren, die je goed met elkaar kunt combineren. Essentieel voor elk interieur!

Per omdoos van 4 stuk(s)

Stompkaars 150/58 Velvet Red
Ontdek de vernieuwde Essentials collectie! De Bolsius gladde stompkaars in de rode kleur Delicate Red is 15cm hoog en brandt wel 42 uur.Gemaakt met liefde voor mens en planeet, zonder palmolie en met natuurlijke vegan wax. In deze collectie vind je elegante kaarsen in verschillende formaten en kleuren, die je goed met elkaar kunt combineren. Essentieel voor elk interieur!

Per omdoos van 4 stuk(s)