Bestel eenvoudig en snel
Korte levertijden
Wij leveren alleen A-merken
Levering op rekening
Klantenservice 033-4333595

Stompkaars 200/68 Sunny Yellow

Productnummer:
103615570309
EAN: 8717847160997

Direct beschikbaar, levertijd 2 - 4 dagen

Ontdek de vernieuwde Essentials collectie! De Bolsius gladde stompkaars in de gele kleur Sunny Yellow is 20cm hoog en brandt wel 75 uur. 

Gemaakt met liefde voor mens en planeet, zonder palmolie en met natuurlijke vegan wax. In deze collectie vind je elegante kaarsen in verschillende formaten en kleuren, die je goed met elkaar kunt combineren. Essentieel voor elk interieur!
Stompkaars 200/68 cloudy White
Ontdek de vernieuwde Essentials collectie! De Bolsius gladde stompkaars in de witte kleur Cloudy White is 20cm hoog en brandt wel 75 uur. Gemaakt met liefde voor mens en planeet, zonder palmolie en met natuurlijke vegan wax. In deze collectie vind je elegante kaarsen in verschillende formaten en kleuren, die je goed met elkaar kunt combineren. Essentieel voor elk interieur!

Per omdoos van 4 stuk(s)

Stompkaars 200/68 Delicate Red
Ontdek de vernieuwde Essentials collectie! De Bolsius gladde stompkaars in de bordeaux kleur Velvet Red is 20cm hoog en brandt wel 75 uur. Gemaakt met liefde voor mens en planeet, zonder palmolie en met natuurlijke vegan wax. In deze collectie vind je elegante kaarsen in verschillende formaten en kleuren, die je goed met elkaar kunt combineren. Essentieel voor elk interieur!

Per omdoos van 4 stuk(s)

Stompkaars 200/68 Oat Beige
Ontdek de vernieuwde Essentials collectie! De Bolsius gladde stompkaars in de beige kleur Oat Beige is 20cm hoog en brandt wel 75 uur. Gemaakt met liefde voor mens en planeet, zonder palmolie en met natuurlijke vegan wax. In deze collectie vind je elegante kaarsen in verschillende formaten en kleuren, die je goed met elkaar kunt combineren. Essentieel voor elk interieur!

Per omdoos van 4 stuk(s)

Stompkaars 200/68 Olive Green
Ontdek de vernieuwde Essentials collectie! De Bolsius gladde stompkaars in de olijfgroene kleur Fresh Olive is 20cm hoog en brandt wel 75 uur. Gemaakt met liefde voor mens en planeet, zonder palmolie en met natuurlijke vegan wax. In de Bolsius collectie vind je gladde kaarsen in verschillende formaten en kleuren, die je goed met elkaar kunt combineren. Essentieel voor elk interieur!

Per omdoos van 4 stuk(s)

Stompkaars 200/68 Soft Pearl
Ontdek de vernieuwde Essentials collectie! De Bolsius gladde stompkaars in de ivoor kleur Soft Pearl is 20cm hoog en brandt wel 75 uur. Gemaakt met liefde voor mens en planeet, zonder palmolie en met natuurlijke vegan wax. In deze collectie vind je elegante kaarsen in verschillende formaten en kleuren, die je goed met elkaar kunt combineren. Essentieel voor elk interieur!

Per omdoos van 4 stuk(s)

Stompkaars 200/68 Stormy Grey
Ontdek de vernieuwde Essentials collectie! De Bolsius gladde stompkaars in de grijze kleur Stormy Grey is 20cm hoog en brandt wel 75 uur. Gemaakt met liefde voor mens en planeet, zonder palmolie en met natuurlijke vegan wax. In deze collectie vind je elegante kaarsen in verschillende formaten en kleuren, die je goed met elkaar kunt combineren. Essentieel voor elk interieur!

Per omdoos van 4 stuk(s)

Stompkaars 200/68 Sunny Yellow
Ontdek de vernieuwde Essentials collectie! De Bolsius gladde stompkaars in de gele kleur Sunny Yellow is 20cm hoog en brandt wel 75 uur. Gemaakt met liefde voor mens en planeet, zonder palmolie en met natuurlijke vegan wax. In deze collectie vind je elegante kaarsen in verschillende formaten en kleuren, die je goed met elkaar kunt combineren. Essentieel voor elk interieur!

Per omdoos van 4 stuk(s)

Stompkaars 200/68 Velvet Red
Ontdek de vernieuwde Essentials collectie! De Bolsius gladde stompkaars in de rode kleur Delicate Red is 20cm hoog en brandt wel 75 uur. Gemaakt met liefde voor mens en planeet, zonder palmolie en met natuurlijke vegan wax. In deze collectie vind je elegante kaarsen in verschillende formaten en kleuren, die je goed met elkaar kunt combineren. Essentieel voor elk interieur!

Per omdoos van 4 stuk(s)