Bestel eenvoudig en snel
Korte levertijden
Wij leveren alleen A-merken
Levering op rekening
Klantenservice 033-4333595

Dinerkaarsen 230/20 doos 8 cloudy White

Productnummer:
103607231802
EAN: 8717847159854

Direct beschikbaar, levertijd 2 - 4 dagen

Ontdek de vernieuwde Essentials collectie! De Bolsius gladde dinerkaars in de witte kleur Cloudy White is 23cm hoog en brandt 8 uur. 

Gemaakt zonder palmolie en met natuurlijke vegan wax. In deze collectie vind je elegante tafelkaarsen in verschillende formaten en kleuren, die je goed met elkaar kunt combineren. Essentieel voor elk interieur!
Dinerkaarsen 170/20 doos 8 cloudy White
Ontdek de vernieuwde Essentials collectie! De Bolsius gladde dinerkaars in de witte kleur Cloudy White is 17cm hoog en brandt 5 uur. Gemaakt met liefde voor mens en planeet, zonder palmolie en met natuurlijke vegan wax. In de Bolsius collectie vind je gladde tafelkaarsen in verschillende formaten en kleuren, die je goed met elkaar kunt combineren. Essentieel voor elk interieur!

Per omdoos van 4 stuk(s)

Dinerkaarsen 170/20 doos 8 Delicate Red
Ontdek de vernieuwde Essentials collectie! De Bolsius gladde dinerkaars in de beige kleur Oat Beige is 17cm hoog en brandt wel 5 uur. Gemaakt met liefde voor mens en planeet, zonder palmolie en met natuurlijke vegan wax. In deze collectie vind je elegante tafelkaarsen in verschillende formaten en kleuren, die je goed met elkaar kunt combineren. Essentieel voor elk interieur!

Per omdoos van 4 stuk(s)

Dinerkaarsen 170/20 doos 8 Soft Pearl
Ontdek de vernieuwde Essentials collectie! De Bolsius gladde dinerkaars in de ivoor kleur Soft Pearl is 17cm hoog en brandt wel 5 uur. Gemaakt met liefde voor mens en planeet, zonder palmolie en met natuurlijke vegan wax. In deze collectie vind je elegante tafelkaarsen in verschillende formaten en kleuren, die je goed met elkaar kunt combineren. Essentieel voor elk interieur!

Per omdoos van 4 stuk(s)

Dinerkaarsen 170/20 doos 8 Stormy Grey
Ontdek de vernieuwde Essentials collectie! De Bolsius gladde dinerkaars in de gele kleur Sunny Yellow is 17cm hoog en brandt wel 5 uur. Gemaakt met liefde voor mens en planeet, zonder palmolie en met natuurlijke vegan wax. In deze collectie vind je elegante tafelkaarsen in verschillende formaten en kleuren, die je goed met elkaar kunt combineren. Essentieel voor elk interieur!

Per omdoos van 4 stuk(s)

Dinerkaarsen 170/20 doos 8 Velvet Red
Ontdek de vernieuwde Essentials collectie! De Bolsius gladde dinerkaars in de olijfgroene kleur Fresh Olive is 17cm hoog en brandt wel 5 uur. Gemaakt met liefde voor mens en planeet, zonder palmolie en met natuurlijke vegan wax. In de Bolsius collectie vind je elegante tafelkaarsen in verschillende formaten en kleuren, die je goed met elkaar kunt combineren. Essentieel voor elk interieur!

Per omdoos van 4 stuk(s)

Dinerkaarsen 230/20 doos 8 cloudy White
Ontdek de vernieuwde Essentials collectie! De Bolsius gladde dinerkaars in de witte kleur Cloudy White is 23cm hoog en brandt 8 uur. Gemaakt zonder palmolie en met natuurlijke vegan wax. In deze collectie vind je elegante tafelkaarsen in verschillende formaten en kleuren, die je goed met elkaar kunt combineren. Essentieel voor elk interieur!

Per omdoos van 4 stuk(s)

Dinerkaarsen 230/20 doos 8 Delicate Red
Ontdek de vernieuwde Essentials collectie! De Bolsius gladde dinerkaars in de bordeaux rode kleur Velvet Red is 23cm hoog en brandt 8 uur.Gemaakt zonder palmolie en met natuurlijke vegan wax. In deze collectie vind je elegante tafelkaarsen in verschillende formaten en kleuren, die je goed met elkaar kunt combineren. Essentieel voor elk interieur!

Per omdoos van 4 stuk(s)

Dinerkaarsen 230/20 doos 8 Soft Pearl
Ontdek de vernieuwde Essentials collectie! De Bolsius gladde dinerkaars in de crème ivoorkleur Soft Pearl is 23cm hoog en brandt 8 uur. Gemaakt zonder palmolie en met natuurlijke vegan wax. In deze collectie vind je elegante tafelkaarsen in verschillende formaten en kleuren, die je goed met elkaar kunt combineren. Essentieel voor elk interieur!

Per omdoos van 4 stuk(s)

Dinerkaarsen 230/20 doos 8 Stormy Grey
Ontdek de vernieuwde Essentials collectie! De Bolsius gladde dinerkaars in de antraciet grijze kleur Stormy Grey is 23cm hoog en brandt 8 uur. Gemaakt zonder palmolie en met natuurlijke vegan wax. In deze collectie vind je elegante tafelkaarsen in verschillende formaten en kleuren, die je goed met elkaar kunt combineren. Essentieel voor elk interieur!

Per omdoos van 4 stuk(s)

Dinerkaarsen 230/20 doos 8 Velvet Red
Ontdek de vernieuwde Essentials collectie! De Bolsius gladde dinerkaars in de rode kleur Delicate Red is 23cm hoog en brandt 8 uur. Gemaakt zonder palmolie en met natuurlijke vegan wax. In deze collectie vind je elegante tafelkaarsen in verschillende formaten en kleuren, die je goed met elkaar kunt combineren. Essentieel voor elk interieur!

Per omdoos van 4 stuk(s)